четвер, 21 липня 2016 12:11

Службовий роман: 7 головних переваг стосунків з колегою

Службовий роман: 7 головних переваг стосунків з колегою

Якщо ви відчуваєте потяг до співробітника, не варто одразу відмітати варіант службового роману, бо це, на думку багатьох, нічим хорошим не закінчиться. Часто саме на роботі люди зустрічають свою другу половинку, пише Ivona

1. Складно помилитися з вибором

Соціальні зв'язки сучасної жінки можуть бути досить обмеженими. Ми рухаємося в площині дім-робота-дім, відводячи особистому житті мінімум часу. У той же час, статистика показує, що 15% успішних шлюбів починалися саме з службових романів.

"На роботі ми бачимо чоловіка таким, яким він є насправді. Ви закохуєтеся в реальну людину, а не у вигаданий ідеальний образ, складений з якостей, виставлених напоказ", - говорять в Центрі раціональної психології.

2. Ви будете щодня виглядати бездоганно

Закохана жінка приділяє своєму зовнішньому вигляду набагато більше часу. А якщо врахувати, що об'єкт сидить, наприклад, за сусіднім столом, то ідеальний макіяж, підбори і елегантний одяг стануть залізним правилом.

3. Поліпшення показників в роботі

Німецьке дослідження показало, що дружня атмосфера в колективі сприяє збільшенню працездатності. При цьому закохані докладають більше зусиль для вирішення щоденних завдань. Це пояснюється тим, що вони знаходяться в тонусі і в гарному настрої, незважаючи на небезпечну близькість "відволікаючих чинників".

4. Таємниця підігріває почуття

Якщо ви вирішили приховати ваші стосунки від інших колег (що правильно), то вас чекає безліч приємних моментів. Погляди, які розумієте тільки ви, поцілунки крадькома, маленькі сюрпризи - це все приємні бонуси службового роману.

5. Взаємодопомога

Якщо ви будете діяти спільно, то це може сприяти не тільки вашому зміцненню на позиції, але і кар'єрному росту. Кохана людина завжди замовить слівце за свого партнера, а цей факт важливий.

6. Додатковий стимул

Робота в офісі - не завжди приємна, а часто відверто нудна і рутинна. Але якщо поруч є кохана людина, то це може стати чудовою мотивацією для того, аби ходити на роботу і виконувати посадові обов'язки на високому рівні.

7. Службовий роман може закінчитися весіллям

Саме у колег часто збігаються погляди на життя та існує багато спільних інтересів. З цієї причини люди з однієї сфери часто знаходять в своєму колезі вірного супутника життя. Загальна робота над проектом дуже зближує, що робить з вас не просто колег, а й вірних друзів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому дівчата розривають стосунки: Топ-10 найбезглуздіших причин

Зараз ви читаєте новину «Службовий роман: 7 головних переваг стосунків з колегою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі