четвер, 13 червня 2024 09:28

Спецтема: Війна Росії проти України

Буданов сказав, чи допоможуть дрони виграти війну

Буданов сказав, чи допоможуть дрони виграти війну
Начальник ГУР Міноборони України Кирило Буданов заявив, що використання безпілотників не приведе до перемоги у війні. Фото: eastnews.ua

Використання безпілотників не приведе до перемоги у війні.

Дрони - це підтримка, а не основна зброя, заявив очільник ГУР Міноборони України Кирило Буданов в ефірі телемарафону, передає Gazeta.ua.

"Жоден дрон не виграє війну. На жаль, нічого не змінилося з епохи двох-трьох тисяч років. Допоки солдат із прапорцем не зайде на територію - нічого не буде", - наголосив він.

Водночас керівник військової розвідки назвав застосування дронів правильним шляхом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пентагон назвав головні теми обговорення на майбутньому "Рамштайні"

Буданов у відповідь на запитання про дозвіл бити Україні західною зброєю по території РФ вказав, що це полегшить ситуацію на фронті.

Він також прокоментував створення Сил безпілотних систем, зазначивши, що використання дронів у війні є лише підтримкою:

"Це все підтримка. Це точно правильний шлях, але це підтримка".

Обмежені дозволи Сполучених Штатів Америки на удари по цілях в Російській Федерації наданою Заходом зброєю скоротили площу безпечного простору країни агресорки на 16%. Фактично, ЗСУ мають право завдавати удари по військових об'єктах РФ, розташованих вздовж українського кордону, зазначають аналітики Інституту вивчення війни (ISW).

Зараз ви читаєте новину «Буданов сказав, чи допоможуть дрони виграти війну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі