понеділок, 15 лютого 2016 18:56

Люди здатні покохати 2 рази за життя - вчені

Людина здатна відчути "справжнє" кохання лише 2 рази за життя. Про це заявили британські психологи. Всі інші закоханості, за словами дослідників, несерйозні.

 

Провівши опитування серед 2 тис. добровольців, дослідники визначили, що ж насправді для людини означає кохання. Всі ці люди відверто відповідали на запитання про своє особисте життя. Як з'ясувалося пізніше, практично всі вони підтвердили той факт, що змогли по-справжньому покохати іншу людину лише два рази за своє життя.

Близько 80% учасників дослідження зізналися, що після важкого емоційного розставання вони прийняли рішення пов'язати своє життя з нелюбом. Після цього відкрилася правда, що кожна дев'ята людина перебуває у відносинах не відчуваючи кохання.

Дослідження також виявило цікавий факт про те, що чоловіки часом бувають прив'язані до жінок сильніше, ніж вони до них. 40% представників протилежної статі готові піти на все, щоб зберегти пару. Разом з тим жінки найчастіше відрікаються від почуттів, думаючи про те, як забезпечити своє майбутнє.

Зараз ви читаєте новину «Люди здатні покохати 2 рази за життя - вчені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі