пʼятниця, 01 січня 2016 17:35

Любовний гороскоп на 2016 рік обіцяє шлюб Левам і батьківство Близнюкам

Любовний гороскоп на 2016 рік обіцяє шлюб Левам і батьківство Близнюкам

У 2016 році українці подаватимуть заяви на розлучення і віддаватимуть перевагу цивільним шлюбам. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"У 2016 році подружжя розриватимуть стосунки та роз'їжджатимуться, - говорить Олена. - Найбільше шлюбів розірвуть у лютому, серпні і жовтні. Одружуватимуться не так охоче, як у минулому році. Багатьох задовольнятиме цивільний шлюб. Хто вирішить узаконити стосунки, іти під вінець краще від 17 березня до 4 квітня, від 18 червня до 9 липня, від 1 до 22 вересня".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Шукати пару і одружуватися краще у другому півріччі. Завагітніти вдасться у листопаді-грудні.

Тілець (21 квітня – 20 травня)

Варто погодитися на переїзд до коханих. Не опускайте можливості заявити про себе. Іти до шлюбу краще від 18 червня до 9 липня.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Можете стати батьками. Хтось народжуватиме дітей, дехто зважиться на усиновлення. Поповнення родини принесе щастя. Міцними будуть шлюби, у яких партнери матеріально відповідатимуть один одному.

Рак (22 червня – 22 липня)

У першому півріччя можна планувати переїзд до коханих. Довіртеся інтуїції. Відганяйте ревнощі. Не варто добиватися уваги людини, якій ви байдужі. Скоро самі втратите до неї інтерес. Поповнення у родині краще планувати на осінь.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Цей рік вдалий, аби обзавестися сім'єю. Роман може спалахнути вже у лютому. Освідчуватися і брати шлюб не варто в сезон затемнень.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

До вересня багатьом вдасться обзавестися сім'єю чи вступити у цивільний шлюб. Але ці партнери швидше принесуть у ваше життя додаткові проблеми, ніж зроблять вас щасливими. Вибираючи собі пару, прислухайтеся до серця.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Через заклопотаність ризикуєте відштовхнути від себе коханих. Проводьте вихідні із рідними, аби не втратити контроль за тим, що відбувається в домі.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Від квітня до кінця червня не варто щось серйозно змінювати у справах сімейних. Одружені у цей час пари можуть розлучитися вже до кінця року. Перенесіть шлюб на осінь. Вагітність краще планувати на другу половину року.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

На оптимістів чекає активний рік. Можна прийняти пропозицію переїзду до коханих. Зачекайте з плануванням вагітності до грудня. Не шукайте собі пари в інтернеті. Знайомство розчарує.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Упертістю своєю не доводьте стосунки з коханими до кризи. Ідіть на компроміси. Більше уваги приділіть дітям. Не ігноруйте їхніх прохань про допомогу. Знайомити батьків з коханими краще до кінця лютого або у травні.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

У самотніх рік пройде важко. Хоча багатьом вдасться зустріти свою половинку. Щоб заволодіти чиєюсь увагою, доведеться докласти зусиль. Партнер стане другом на все життя. Мир і любов в оселі додаватимуть упевненості і сприятимуть успішності за межами дому.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Найбільше турбуватиме невизначеність. Знайти партнера буде важко. Робити коханим пропозицію краще восени. Сміливо погоджуйтеся на цивільний шлюб. Не варто планувати вагітність.

Зараз ви читаєте новину «Любовний гороскоп на 2016 рік обіцяє шлюб Левам і батьківство Близнюкам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі