середа, 29 листопада 2006 16:36

З"явилися набори для глінтвейну

У столичних супермаркетах з"явилися "Голіцинські вина" в наборі з пакетиками спецій. Винороби вважають: вино й відбірні прянощі — найкращий рецепт глінтвейну.

— Уперше таке вино ми зробили на початку року, коли були страшні морози. Випускали до кінця березня. Тепер розпочалася нова хвиля, — розповідає Валерій Тимошенко, 26 років, з промислової групи "Кронос-інвестор", яка виготовляє  "Голіцинські вина". — Рецепт нашого глінтвейну класичний. Зі спецій: подрібнений мускатний горіх, гвоздика, кардамон та кориця. А ще мелений імбир і трошки ванілі.

Для приготування глінтвейну годяться сухі вина ("Сапераві" та "Каберне"), напівсолодкі ("Каберне-Совіньйон") і десертні ("Ювілейне"). Вино коштує 18–22 грн.

Зараз ви читаєте новину «З"явилися набори для глінтвейну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі