неділя, 04 березня 2012 04:00

Соломія Вітвіцька варить вино з кавою

Телеведуча Соломія Вітвіцька не любить глінтвейнів зі спеціями — гвоздикою, корицею, духмяним перцем.

— Спеції скриготять на зубах. Додаю у гаряче вино щойно зварену натуральну каву.

Виливає у каструлю пляшку сухого червоного вина, вкидає 150 г цукру. Мішає, доки не розтане. Додає 2 ч. л. меду, 100 г коньяку та три маленькі чашки американо.

— Можна будь-яку іншу завчасно зварену каву, але не розчинну. Потрібен кавовий аромат, міцність.

Тримає на вогні, доки на вині не з'явиться біла піна.

— Головне довести до кипіння й не дати закипіти. Інакше вино втратить смак та аромат.

Зараз ви читаєте новину «Соломія Вітвіцька варить вино з кавою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі