У столичних супермаркетах з"явилося десертне горіхове масло зі смаком какао "Орєшка".
Такий продукт три роки тому почало виготовляти ТОВ "Луко" в Коломиї на Івано-Франківщині на замовлення луганських підприємств. Досі було два види "Орєшки": класичне солоне та солодке ванільне.
— Масло з арахісу — рослинний продукт, який легко засвоюється організмом, — розповідає менеджер із маркетингу ТМ "Орєшка" 45-річна Світлана Тедєєва. — Лікарі радять їсти його при дієтичному харчуванні — воно зменшує ризик серцевих захворювань.
Масло розфасовують у 300-грамові скляні баночки. Ванільне смачно їсти з вівсяною кашею, класичне — з тушкованим м"ясом, овочами та пловом. У київських магазинах "Великої Кишені" новинка коштує 9,6 грн, а у "Фуршеті" — 9 грн.
— На майдані Незалежності відкриємо дерев"яний кіоск. У ньому дегустуватимуть масло торгової марки "Орєшка", — каже Світлана Тедєєва.
Коментарі