понеділок, 07 січня 2013 05:00

Для коктейлю створили спеціальний келих

— Коктейль "Айріш кофі" такий популярний, що для нього навіть створили спеціальний прозорий келих, — розповідає столичний бармен Станіслав Миколайчук, 24 роки. — Його вигадав бармен ірландського аеропорту Шенном. Пасажири поширили рецепт по світу.

Наливає 40 мл ірландського віскі, сипле 1 ч. л. цукру. Доливає 80 мл гарячої кави-еспресо. Зверху викладає 20 мл збитих охолоджених вершків. Посипає шоколадом, мускатним горіхом чи корицею.

Зараз ви читаєте новину «Для коктейлю створили спеціальний келих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі