середа, 01 вересня 2021 15:55

Зеленська в піджаку з ручною вишивкою відвідала в США Меморіал жертвам Голодомору
3

Для вшанування пам'яті жертв Голодомору в Україні перша леді Олена Зеленська обрала стриманий образ. Під час робочого візиту в США дружина президента України Володимира Зеленського відвідала Меморіал жертвам Голодомору 1932−1933 років в Україні в темно-синьому вбранні.

Світлинами поділився глава держави в Instagram.

Перша леді України Олена Зеленська з'явилася в стриманому образі у Вашингтоні
Фото: instagram.com/uafirstlady
Глава держави Володимир Зеленський і перша леді поклали символічні снопики пшениці до підніжжя Меморіалу жертвам Голодомору 1932-1933 років в Україні
Зеленська одягнула піджак, розшитий колосками, та спідницю-олівець

Зеленська вдягнула розшитий колосками піджак і спідницю-олівець. Колоски вишиті вручну синім шовком і люрексом. Вбрання створив український дизайнер Артем Климчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від українського бренду: Олена Зеленська вдягнула трендовий костюм для візиту в США

Президент Володимир Зеленський із дружиною Оленою відвідали Меморіал жертвам Голодомору 1932-1933 років в Україні, відкритий у листопаді 2015-го в центрі Вашингтона.

Глава держави й перша леді поклали символічні снопи пшениці до підніжжя Меморіалу. Після цього пам'ять жертв страшної трагедії українського народу вшанували члени офіційної делегації України.

Зараз ви читаєте новину «Зеленська в піджаку з ручною вишивкою відвідала в США Меморіал жертвам Голодомору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі