четвер, 10 грудня 2015 17:45

У чому зустрічати Новий рік: поради та образи від модного блогера Ірини Єфименко
7

Скоро Новий рік 2016, а це значить, що саме час задуматися над своїм святковим образом. Fashion-блогер і мама двох маленьких модниць Ірина Єфименко розповіла Gazeta.ua як за допомогою щасливих кольорів року вогняної Мавпи і модних тенденцій створити правильний новорічний look.

Представляємо вам модні новорічні образи для всіх видів святкування від Ірини Єфименко.

1. Fashion-Снігуронька.

Автор: Ксенія Смекаленкова
 

Цей образ буде актуальним, якщо ви плануєте відсвяткувати Новий рік у гостях, або влаштовуєте прийом у себе вдома.

За східним календарем нам рекомендують зустрічати Новий рік у червоних кольорах і вибирати блискучі деталі. Це можуть бути аксесуари, можна вибирати вбрання з люрексу.

Автор: Ксенія Смекаленкова
 

Оскільки поєднання червоного і золотого вже стало нудним і тривіальним, блогер пропонує розбавити його пастельно рожевим.

"Без деталей, згладжуючих агресію цих кольорів, виходить образ жінки-вамп, який підходить далеко не всім, та і виглядає в даному випадку зухвало." - каже Ірина.

Саме по собі поєднання червоного і рожевого - класика, про яку багато хто забув. А фатиновая спідниця - це віяння наступного сезону, яке було в колекціях Mochi і Prada, стверджує блогер.

Автор: Ксенія Смекаленкова
 

Сітчасті колготи додадуть трохи сексуального ретро в новорічний образ. З аксесуарів вдало впишуться в загальну картину зелені прикраси, які будуть на піку моди в наступному сезоні, і червоний тонкий шарф, зав'язаний під основу шиї.

"Що стосується манікюру, то зараз можна сміливо експериментувати з малюнками, блискітками, кольорами та іншим. При цьому манікюр не повинен бути продовженням всього образу - це окрема історія і окремий прояв індивідуальності." - зазначила Ірина.

2. Родинне свято

Автор: Ксенія Смекаленкова
 

Затишні джинси і кофта якомога краще підійдуть для зустрічі Нового року удвох за містом або в сімейному колі. Якщо у вас був насичений грудень і ви хочете провести це свято тільки з близькими, тоді це ідеальний варіант.

Золотий колір не тільки вважається вдалим для наступного року, він ще і трендовий. Тому комбінація трикотажу та деніму з золотистими вкрапленнями зроблять образ затишним, але в той же час святковим. Топ розшитий чорними глянсовими паєтками і виступає в якості самостійної деталі. Його можна надягати як на голе тіло, так і зверху на майку.

Автор: Ксенія Смекаленкова
 

Щоб образ був свіжим, блогер розбавила його зеленим кольє.

"Взуття можете вибрати будь-яке, головне, щоб було зручним", - каже Ірина - "І лаконічні човники і теплі уггі гармонійно доповнять образ."

3. Зірка fashion-вечірки

Автор: Ксенія Смекаленкова
 

Відзначимо відразу, що цей екстравагантний образ підійде сміливим дівчатам, які не бояться опинитися в центрі уваги і з задоволенням міксують тренди. У такому вбранні можна сміливо вирушати на вечірку або модну тусівку.

Головним акцентом в цьому ансамблі є сукня в стилі нічної сорочки. Хутряна накидка додає образу богемності, але її легко можна замінити шубою "під вівцю" або пальто зі штучного хутра.

Автор: Ксенія Смекаленкова
 

Дуже важливу роль в цьому образі грає червона помада, яка перегукується з взуттям і додає ексцентричності.

"Взагалі образ "міської божевільної" на хвилі популярності вже не один сезон завдяки Gucci. У цьому вбранні зібрано буквально все: тут є мода, стиль, відсилання до ретро-історії, сучасні тенденції. Не бійтеся самовиражатися за допомогою сміливих поєднань - це в стилі господині року!" - порадила блогер.

3 поради щодо створення новорічного образу:

1. Треба пам'ятати про доречність і про те, що є негласний дрес-код, і вдягатися так, щоб виглядати гармонійно в ситуації, в якій ви збираєтеся Новий рік зустрічати.

2. Потрібно пам'ятати про свої недоліки і переваги і підкреслювати тільки найпотрібніше.

3. Якщо вам не пасує червоний колір, не варто вдягати речі даного кольору. Згадайте про те, що є ще туфлі, помади, аксесуари і nail-арт.

Зараз ви читаєте новину «У чому зустрічати Новий рік: поради та образи від модного блогера Ірини Єфименко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі