вівторок, 01 серпня 2023 16:09

Три кольори, які завжди залишаються у тренді
11

Фото: Pinterest

Тренди на моду змінюються щосезону. Це стосується не лише елементів гардеробу, а й кольорів. У цьому сезоні попитом користуються поєднання червоного з рожевим, всі відтінки пастельного, смарагдового з чорним, лілового з жовтим.

Проте є кольори, які ніколи не виходять з моди, пише Elle.

Чорний + білий

Мікс чорного та білого виглядає не менш стильно та ефектно, ніж яскраві відтінки. Поєднання класичних кольорів підійде як для офісного стилю, так і для розкішного вечірнього виходу.

Автор: Pinterest
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трендова сукня літа, яку одягають з року в рік

Світлі відтінки

Бежевий та білий – базові відтінки гардеробу. Вони легко поєднуються між собою та з іншими кольорами. До того ж ідеально підходять для літнього сезону.

Автор: Pinterest
 

Червоний + чорний

Експериментуйте з різними фактурами, поєднуйте кольори з іншими елементами гардеробу, щоб образ мав максимально ефектний вигляд.

Автор: Pinterest
 

Стиль француженок – вічна класика. Вони вміють обіграти образ так, щоб навіть базові сині джинси та маскулінний жакет заграли по-новому. Справжні француженки з легкістю стилізують повсякденні образи. Щоб завжди мати стильний вигляд, спробуйте надихнутися модними прийомами француженок.

Зараз ви читаєте новину «Три кольори, які завжди залишаються у тренді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі