четвер, 07 вересня 2023 03:06

Люблять ходити без бюстгальтера: уроки стилю від француженок

Люблять ходити без бюстгальтера: уроки стилю від француженок
Француженки не витрачають гроші на швидкоплинні тренди чи неякісні матеріали. Фото: instagram.com/annelauremais

Стиль француженок – вічна класика. Вони вміють обіграти образ так, щоб навіть базові сині джинси та маскулінний жакет заграли по-новому.

Справжні француженки з легкістю стилізують повсякденні образи. Щоб завжди мати стильний вигляд, спробуйте надихнутися модними прийомами француженок, пише Vogue.

Мінімалізм

Француженки не витрачають гроші на швидкоплинні тренди чи неякісні матеріали. Вони купують речі з натуральних тканин та позачасові силуети, які стильно виглядатимуть у поєднанні з іншими речами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Капелюх, білі джинси й не тільки: як одягатися влітку жінкам за 60

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Adenorah 🦂 (@annelauremais)

Якісні аксесуари

Француженки завжди витрачають значну половину свого бюджету на якісні сумки та взуття, які будуть доповнювати більшість їхніх аутфітів.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Loulou De Saison - Chloé (@louloudesaison)

Нейтральні кольори

Француженки рідко коли носять більше, ніж два кольори. Вони обожнюють нейтральні відтінки – бежевий, хакі, темно-синій, сірий, верблюжий, чорний і білий. За допомогою них можна отримати капсульний гардероб на всі випадки життя.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений користувачем @camillecharriere

Без бюстгальтера

Француженки майже ніколи не носять бюстгальтер. Вони впевнено почуваються в топах та тонких сукнях. Це додає пікантності їхньому образу.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Sabina Socol (@sabinasocol)

Літо – час, коли практично всі дівчата носять сукні. Вони не потребують особливої стилізації, варто підібрати лише відповідне взуття і сумку. Варіанти взуття, яке варто вдягнути до сукні й почуватися при цьому вишукано і впевнено підготувала Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Люблять ходити без бюстгальтера: уроки стилю від француженок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі