четвер, 10 лютого 2022 16:05

Зношені кеди та ретро-моделі: сім трендових пар взуття, які варто обрати цьогоріч
8

Стилісти кажуть, що хороша стильна пара взуття здатна врятувати найнудніший і застарілий образ. Запевняють, що модне якісне взуття – це точно 70% влучення в трендовий образ.

Фешнблогерка Самаль Сан дає поради, щодо модного взуття навесні та влітку 2022 року в Instagram.

Кросівки або кеди з нестандартних матеріалів будуть актуальними. Наприклад, з кристалами Swarovski, з підошвою у вигляді пробки від пляшки вина, із штучного хутра або оксамиту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мільйон разів уявляла свою сукню" - Каменських уперше показала ексклюзивні кадри весілля

У моду повертаються кросівки у вінтажному стилі. Окрім дизайну, мова йде про ефект "зношеності", спеціально зістарені моделі з пожовклою підошвою та потертою тканиною.

Кросівки у стилі футуризму будуть у трендах. Сюди відносяться незвичайні хитромудрі форми, пластикові вставки, срібний колір, підсвітка, автоматична шнурівка.

Особливо актуальними будуть ретро-моделі з елементами, що просвічуються.

Кросівки з глянцевою поверхнею
Фото: Pinterest
Кросівки на високій підошві
Нестандартні кросівки
Прозорі кросівки
Вінтажні кросівки

Висока підошва знову повертається. Такі моделі стануть однією з найбільших тенденцій в кросівках.

У наступному сезоні актуальними також будуть кросівки з глянцевою поверхнею.

Найактуальнішим трендом стала екологічність. Більшість брендів зосереджені на етичному використанні сировини. Дизайнери надають перевагу переробці та повторному обробленню готових речей.

Стилістка Самаль Сан ділиться фешнпорадами і зазначає, що не варто купувати всі гарячі тренди сезонів. Краще перед шопінгом надихнутися модними ідеями та подумати, як можна їх інтерпретувати в свій стиль. В Instagram блогерка назвала вісім головних трендів цієї весни. Зокрема, одним з таких буде взуття на масивній платформі. Особливо актуальними будуть моделі соковитих яскравих відтінків.

Зараз ви читаєте новину «Зношені кеди та ретро-моделі: сім трендових пар взуття, які варто обрати цьогоріч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі