четвер, 10 лютого 2022 11:08

"Мільйон разів уявляла свою сукню" - Каменських уперше показала ексклюзивні кадри весілля
5

Співачка Настя Каменських відверто розповіла, як обирала сукню для весільної церемонії. 23 травня 2019 року вона вийшла заміж за продюсера Олексія Потапенка, відомого як Потап.

Артистка показала ексклюзивні кадри з весілля. Чутливе відео опублікувала в YouTube.

"Як і кожна дівчина,я мільйон разів уявляла свою сукню. Саме та сукня, у якій піду під вінець", - каже співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блогерка Саша Бо зізналася, як її діти ставляться до нового бойфренда

NK обрала сукню відомого ізраїльського дизайнера
Фото: instagram.com/kamenskux
Каменських дуже любить своє весільне вбрання і досі його зберігає
Співачка заздалегідь знала, який силует сукні вона шукає
Напередодні Дня всіх закоханих українська співачка Настя Каменських уперше поділилася з фанами історією про те, як вона обирала весільну сукню.
У своєму блозі виконавиця розповіла про те, як обирала цю сукню

Виконавиця розповіла, що кілька років вона дивилася американську програму Say Yes to the Dress. Дія програми відбувається в одному з американських салонів, де дівчата записуються на примірювання та обирають весільну сукню.

"Там мільйони суконь, і навіть найвибагливіша наречена знаходить собі вбрання. Ти за всім цим стежиш, оцінюєш, подобається тобі чи не ні", - розповідає NK.

Співачка зізналася, що заздалегідь знала, який силует сукні шукає. Але приміряти довелося десятки варіантів. Обирати сукню їй допомагали мати, подруга Анна та організатори церемонії Людмила та Олена Голубицькі.

"Це був зворушливий момент, бо щоразу, коли я виходила, дівчата починали плакати й кричати: "О, це так мило. Це так круто. Ось воно". І вже 20-та сукня пішла, а вони всі говорили "Ось воно" - сміється співачка.

У результаті NK обрала сукню відомого ізраїльського дизайнера. "Річ у тім, що коли ти вдягаєш те саме вбрання, то ти на сто відсотків розумієш, що саме цю сукню вдягнеш, коли йтимеш під вінець", - каже співачка.

Каменських любить своє весільне вбрання і досі його зберігає. Рік тому вона вдягла його знову для знімання кліпу на трек "Почуття".

"Щойно я його вдягла, одразу спогади неймовірні. Навіть виступили сльози, бо цей святковий день минув для мене наче мить. У мене було стільки прекрасного, стільки яскравих вражень, що захотілося на секунду туди повернутися", - розповідає співачка.

Виконавиця 34-річна Настя Каменських тішить шанувальників гарячими фото з відпустки. Зірка із чоловіком 40-річним Олексієм Потапенком гайнули в Мексику. Для пляжного відпочинку співачка обирає спокусливі образи. Зокрема постала в купальниках із хижим принтом і сітчастих сукнях.

Зараз ви читаєте новину «"Мільйон разів уявляла свою сукню" - Каменських уперше показала ексклюзивні кадри весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі