четвер, 10 лютого 2022 09:47

Блогерка Саша Бо зізналася, як її діти ставляться до нового бойфренда
7

Блогерка-мільйонниця Саша Бо (Олександра Пустовіт) зустрічається з колишнім одногрупником, стоматологом-хірургом Платоном Тарнавським.

Пара часто проводить час із дітьми жінки - Данилом і Євгеном. Блогерка зізналася, як її діти сприймають нового обранця. Про це розповіла в Instagram.

Саша Бо зізналася, як сини сприйняли її нового коханого
Фото: instagram.com/sashaabo
Блогерка показала спільні фото з бойфрендом та дітьми.
Зірка Мережі зустрічається зі своїм колишнім одногрупником Платоном Тарнавським.
Українська блогерка-мільйонниця Саша Бо після скандального розлучення з чоловіком знайшла щастя у нових стосунках.
Пара разом подорожує та проводить час із дітьми Пустовіт – Данею та Женею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дімопулос у прозорому боді та звабливих позах показала "дещо розпусне": гарячі фото

"Мені здається, і так видно, що діти добре сприймають нового друга, хоч я і не показую все. На початку ставили питання, на що я обережно відповіла і все пояснила. Ми класно проводимо час разом. Спокійно й невимушено", - розповіла інка.

Блогерка каже, що в них уже є традиція. Коли вона каже малечі про поїздку в гори, діти одразу цікавляться, чи буде з ними її бойфренд і чи підуть вони до басейну.

Зірка часто публікує фото, як Тарнавський грається з її дітьми.

Після скандального розлучення блогерка Олександра Пустовіт, у соцмережах Саша Бо, показалася в обіймах іншого. Інфлюенсерка офіційно розірвала стосунки з Ігорем Пустовітом 20 грудня. Мати двох дітей зустрічається зі стоматологом Платоном Тарнавським, що підтвердила спільним кадром у мережі. Імені обранця не називала. Але підписники впізнали його за знімками, які пара публікувала раніше.

Зараз ви читаєте новину «Блогерка Саша Бо зізналася, як її діти ставляться до нового бойфренда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі