середа, 16 серпня 2023 15:33

Шкіра, стиль нульових і високі чоботи: Андре Тан назвав головні тренди осені
5

З настанням серпня модниці починають активно готувати гардероб до нового сезону.

Дизайнер Андре Тан розповів про головні модні напрямки осінньої моди 2023 року, щоб ви могли бути впевненими у своєму стилі. Про це написав у Instagram.

Монохром

Бордовий, бежевий, чорний, сірий або коричневий. У цьому сезоні актуально одягати монохромні комплекти в одному кольорі. На допомогу прийдуть костюми-трійки або поєднання широких штанів та строгого жакета.

Автор: instagram.com/andre_tan_official
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відвертий одяг, трикотаж і не тільки: які речі краще не носити жінкам 40+

Повернення нульових

Цей рік пронизаний впливом 2000-х. Від широких карго до оздоблених ґудзиками кардиганів та сміливих мотоциклеток. Ці трендові речі не втрачають актуальності вже не один сезон. Доповнюйте образ футуристичними окулярами, ланцюжками, масивними прикрасами та блискучими сумками.

Автор: instagram.com/andre_tan_official
 

Фактурна шкіра

Восени-взимку шкіра майже завжди входить до списку актуальних трендів, але кожного разу з власними нюансами. Цього разу популярні вироби зі штучної шкіри з імітацією фактури рептилій чи з вишивкою або стежкою.

Автор: instagram.com/andre_tan_official
 

Костюм у смужку

Костюм у смужку стане центральним предметом вашого стильного гардеробу в новому сезоні. Це не лише ефектний елемент для ділового образу, але й класичне рішення, яке вдало вписується у лаконічні вбрання.

Автор: instagram.com/andre_tan_official
 

Високі чоботи

Наступного сезону в тренді будуть високі чоботи до колін. Вони не лише візуально подовжують силует, а й є практичними в носінні.

Автор: instagram.com/andre_tan_official
 
Гарні джинси – це завжди надійна інвестиція. Денім – це зручний помічник у створені стильного образу. Крім того, з ним завжди є можливість легко змінювати аутфіти. Пропонуємо переглянути, які моделі джинсів залишаються актуальними в 2023 році.
Зараз ви читаєте новину «Шкіра, стиль нульових і високі чоботи: Андре Тан назвав головні тренди осені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі