вівторок, 13 червня 2023 10:06

Оновлена версія сумки Prada: з чим поєднувати аксесуар
6

Сумка Galleria Medium від Prada
Фото: Instagram
Сумка Galleria Medium від Prada
Сумка Galleria Medium від Prada
Сумка Galleria Medium від Prada
Сумка Galleria Medium від Prada

Чорна сумка Galleria Medium від Prada – це класика, яка завжди буде в моді.

Кілька тижнів стилісти та трендсеттери обговорюють оновлену версію сумки Prada Galleria, пише "24 канал".

Модель універсальна й дозволяє доповнювати її вбранням у стилі кежуал. Сумка з круглими ручками і жорстким дном створена з натуральної зернистої шкіри Saffiano.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яскраві піджаки та об'ємні золоті прикраси: з чим носити джинси

Історія

Вперше цю модель сумки випусили у 2007 році. Вона отримала назву першого бутику бренду, який відкрив Маріо Прада, дід Міуччі, в 1913 році в торговому пасажі Galleria Vittorio Emanuele II в Мілані.

Модниці з самого початку оцінили аксесуар. Ельза Госк обрала для себе триколірну модель з рожевого, персикового та білого кольору. Інші ж інфлюенсери зробили ставку на жовто-білі поєднання, блакитно-сірі та рожево-персикові.

Поціновувачки моди носять сумку з простим вбранням. Доповнюють аксесуар стильними аутфітами зі шкіряним тренчем чи білосніжними блузами зі спідницями.

Будь-який образ буде довершеним і елегантним, якщо до нього додати сумку. Цього сезону бренди зосередилися на ланцюгах і торочках, кишенях та пряжках, розмірах XXL та романтичних мотивах. П'ять наймодніших сумок літньої пори зібрала Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Оновлена версія сумки Prada: з чим поєднувати аксесуар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі