середа, 17 червня 2020 22:46

Модні експерти порадили, як носити босоніжки на шнурівці

Модні експерти порадили, як носити босоніжки на шнурівці
Босоніжки на шнурівці можна носити як з легкими літніми сукнями і сарафанами, так і з шортами, джинсами і брюками. Фото:pixabay

Влучним доповненням літнього гардеробу можуть стати босоніжки на шнурівці.

Експерти розповіли, як і з чим правильно їх носити, пише "Апостроф".

За їхніми словами, з босоніжками ніколи не можна носити колготи. Подібні помилки можуть зіпсувати весь образ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З чим носити джинсову куртку, щоб виглядати стильно

Важливо стежити за тим, щоб шнурування не стискало ноги. І щоб п'ята не випадала за межі підошви. Босоніжки на шнурівці можна носити як з легкими літніми сукнями і сарафанами, так і з шортами, джинсами і брюками. Але пам'ятайте, що в такому взутті непристойно ходити в офіс, на ділові зустрічі, в ресторани, театри та інші подібні місця.

Слід пам'ятати, що босоніжки - виключно повсякденне літнє взуття. Тому не варто надягати його кудись, де встановлено будь-який дресскод. А ось для прогулянок, зустрічей з друзями і так далі цей варіант буде ідеальним.

На побачення можна взути босоніжки на невеликому каблуці. А на кожен день підібрати модель на низькому ходу, щоб ноги не втомлювалися і було зручно.

Поєднання сандалій зі шкарпетками тепер не модний провал, а новий тренд літа 2020 року. Таке поєднання отримало визнання завдяки весняно-літнім колекціям всесвітньо відомих дизайнерів.

Зараз ви читаєте новину «Модні експерти порадили, як носити босоніжки на шнурівці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі