понеділок, 04 липня 2022 04:00

Для прохолодних вечорів: зібрали трендові образи на літо від парижанок
8

Парижанки звикли до будь-яких погодних умов французької столиці. Адже погода в їхньому місті може бути абсолютно непередбачуваною.

В Україні погода теж не завжди стабільна. Тож треба миттєво збирати все ще літні, але тепліші образи. І для вас є декілька безпрограшних комбінацій, які будуть у тренді цього літа. Про це передає НВ.

Вигідним варіантом будуть білі штани із сорочкою. Доповнити можна підборами. Обирайте пастельні кольори – саме вони зараз актуальні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як із джинсів зробити модні шорти: інструкція трендового апсайклінгу

Яскравий костюм з топом або ліфом додасть пікантності образу. А чорний блейзер, накинутий поверх сукні або шортів, стане трендовим акцентом.

Доповнити вбрання можна об'ємними кардиганами цукеркових відтінків. Також актуальне поєднання – джинси з об'ємним джемпером. Однак якщо ви обрали джинси прямого крою, то варто їх комбінувати з укороченою кофтою.

Кеди й базовий верх відмінно поєднаються з білими джинсами. А гарячим трендом є комбінація джинсової куртки з класичними штанами.

Вигідним варіантом будуть білі штани із сорочкою
Фото: instagram.com/juliesfi
Яскравий костюм з топом або ліфом додасть пікантності образу
Чорний блейзер, накинутий поверх сукні або шортів, стане трендовим акцентом в образі
Доповнити вбрання можна об'ємними кардиганами цукеркових відтінків
Актуальне поєднання – джинси з об'ємним джемпером

Стиль американок настільки ж унікальний, як у британок чи українок. Вони часто надають перевагу яскравим трендам. Серед головних кольорів літа 2022 року в США – помаранчевий колір апероля та яскраво-блакитний. Актуальним також є поєднання різних принтів. Трендами серед американок цьогоріч є максіспідниці, джинси карго та корсетні топи.

Зараз ви читаєте новину «Для прохолодних вечорів: зібрали трендові образи на літо від парижанок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі