понеділок, 26 листопада 2018 05:28

Який жіночий одяг найбільше подобається чоловікам

Який жіночий одяг найбільше подобається чоловікам
Чоловіки люблять очима

Чоловікам подобаються на жінках сукні і топи з відкритими плечима, високі підбори, маленька чорна сукня, одяг червоного кольору та відкрите декольте.
Особам чоловічої статі подобаються тендітні і беззахисні дівчата. Такий ефект дають сукні, туфлі та кофти з відкритими плечима. На оголені плечі завжди хочеться одягти піджак чи зігріти обіймами.
Жінка на високих підборах виглядає елегантно та ефектно. У більшості випадків погляд падає на туфлі ніж на кросівки, говорить 24tv.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Варіанти манікюрів, які будуть модні завжди

Чорна сукня має бути в кожному гардеробі, в ній можна ходити а побачення, корпоратив чи знайомство з батьками.
Червоний колір символізує пристрасть, особливо у чоловіків. Якщо не маєте речей цього кольору – можна взяти туфлі чи помаду.
Якщо правильно підібрати декольте, чоловіки не втримаються на ногах, адже вислів , чоловіки люблять очима дуже доречний.

Дратує хлопців жіноча неохайність, вульгарні кольори, шорти та погана хода на шпильках. Усі чоловіки хочуть, щоб одяг підкреслював красу і приховувала недоліки. Обвислий живіт над низькою талією джинсів чи криві ноги, які відриває міні-спідниця, не подобаються нікому.

Зараз ви читаєте новину «Який жіночий одяг найбільше подобається чоловікам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі