середа, 22 травня 2024 23:25

Що таке спідниця-балон і з чим її носити цього літа: модні образи
28

Фото: Pinterest

Спідниця балон увірвалась в тренди 2024 року. За рахунок об'ємного силуету вона візуально зменшує талію і приховує зайві кілограми на ногах і сідницях. Таке вбрання можна носити в різних стилях і довжині. До того ж, спідниця вдало поєднується з різними елементами гардеробу.

Gazeta.ua зібрала п'ять стильних образів, на які варто звернути увагу.

Футболка + кеди

Завершіть "лук" маленькою сумкою і мінімалістичними прикрасами. До аутфіту також личитиме джинсова куртка, на випадок прохолодної погоди.

Автор: Pinterest
 

Блузка + підбори

Якщо ви не любите туфлі чи босоніжки на підборах - зверніть увагу на лофери. Доповніть образ шкіряним поясом і елегантними прикрасами.

Автор: Pinterest
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який одяг купляти на літо: п'ять трендів від зіркового дизайнера

Топ + босоніжки

Романичний аутфіт, який підійде для побачення чи прогулянки вечірнім містом. Комбінуйте його з ніжними прикрасами, маленькою сумкою або клатчем і кардиганом.

Автор: Pinterest
 

Світшот + кросівки

До спортивного стилю можна додати бейсболку та сумку на пояс.

Автор: Pinterest
 

Майка + туфлі

Ідеальний образ для романтичної вечері. Завершіть його великою кількістю золотих прикрас і клатчем.

Автор: Pinterest
 

Шкіряна спідниця - один з універсальний елементів гардеробу, який підійде як для офісу, так і для романтичного побачення чи прогулянки з друзями. Gazeta.ua зібрала модні аутфіти, у яких ви будуте мати елегантний, не вульгарний вигляд.

Зараз ви читаєте новину «Що таке спідниця-балон і з чим її носити цього літа: модні образи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі