вівторок, 22 жовтня 2024 15:30

Яке взуття купувати на зиму. Модні моделі, які пасуватимуть до всього
18

Фото: Pinterest

Зимове взуття варто обирати, зважаючи на комфорт, стиль і функціональність. Крім класичних модними буде коричневий колір і відтінок бургунді.

Gazeta.ua зібрала трендові моделі взуття на зиму 2025, яке пасуватиме до будь-якого елементу гардеробу.

Лофери з хутром

Утеплений варіант лоферів залишається актуальним декілька сезонів. Вони чудово поєднуються із класикою і стилем кежуал. Якщо любите акценти - зверніть увагу на металеві деталі. Наприклад, ланцюги чи вставки.

Автор: Pinterest
 

Високі чоботи

Універсальна модель, яка комбінується з сукнями, спідницями, лосинами. Обирайте варіанти з високою підошвою і довжиною до коліна. Під чоботи також можна одягати білі гетри, щоб зробити образ контрастнішим.

Автор: Pinterest
 

Челсі

Класичні невисокі черевики, які забезпечать комфорт і практичність, особливо під час ожеледиці. Носіть їх з класичними штанами, теплими костюмами, спідницями, сукнями, лосинами та денімом. Челсі підходять і до будь-якого верхнього одягу.

Автор: Pinterest
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Верхній одяг на осінь 2024: Андре Тан назвав трендові моделі

Угги

Окрім класичної моделі, цього року набрали популярності угги з вишивкою та видими хутром. В моді чорний, коричневий, бежевий кольори.

Автор: Pinterest
 

Дутики

Взуття, яке більшість вважало не стильним і не практичним. Однак вони не промокають і гріють ноги не менше за хутро. Крім класичних кольорів, зверніть увагу на яскраві відтінки та фактури. Дутики стилізуються з лосинами та довгими шкарпетками. Крім цього, їх носять з спортивними костюмами й навіть сукнями.

Автор: Pinterest
 

Чоботи зі шнурівкою

Стильний варіант, який додасть образу брутальності. Високі моделі вдало поєднуються з міні, низькі - з денімом, шкірою і спортивним стилем.

Автор: Pinterest
 
До різких похолодань варто готуватися завчасно. Верхній одяг має бути не лише стильним, а й практичним. Цього року стилісти радять обирати глибокі елегантні кольори - бежевий, молочний, коричневий, бордовий. Не варто забувати й про класику. Відтінки чорного та білого завжди залишаються у тренді. Gazeta.ua пропонує переглянути модні фасони курток на зиму 2024-2025, щоб мати неперевершений вигляд.
Зараз ви читаєте новину «Яке взуття купувати на зиму. Модні моделі, які пасуватимуть до всього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі