понеділок, 21 жовтня 2024 10:03

Спецтема: Війна Росії проти України

Показали страшні наслідки атаки на Київщину
10

Уночі окупанти атакували територію Київської області.

Пошкоджень зазнали будинки місцевих жителів та автомобілі, повідомив очільник КОВА Руслан Кравченко.

"В одному з районів пошкоджені два багатоквартирні та один приватний будинки, гаражне приміщення, три автомобілі, а також місцевий ринок. Інформація про постраждалих не надходила", - написав він.

Сьогодні вранці в селищі Глеваха Фастівського району внаслідок влучання уламків у п'ятиповерхівку сталася часткова руйнація конструкцій покрівлі будинку. Надзвичайники та поліцейські евакуювали 43 мешканців будинку. Психологи ДСНС надали допомогу 15 особам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Унаслідок авіаудару по Харкову постраждали 13 людей

Наразі триває обрізання нестабільних конструкцій бетонних плит.

"Вночі ворог масовано атакував Київщину ударними дронами. В області працювали сили ППО. Ворожі цілі знищено. Влучань в об'єкти критичної та житлової інфраструктури не допущено. Внаслідок падіння уламків збитих ворожих цілей в одному з населених пунктів пошкоджена покрівля багатоповерхового житлового будинку, вибиті вікна та часткове руйнування однієї з квартир. Також вибиті вікна ще в одному багатоповерховому будинку та пошкоджено три автомобілі", - додав Кравченко.

На місці працюють всі оперативні служби. Розгорнуто пункт обігріву. Працюють психологи. Наслідки падіння уламків дрона ліквідовуються. Крім того, пошкоджено один приватний будинок та гараж. Сталося також загоряння на полі. Пожежа ліквідована. Також сталася пожежа на одному з ринків. Загорання оперативно ліквідовано. Всім постраждалим буде надана необхідна оперативна допомога.

В ночь на 21 октября российские дроны пытались атаковать Киев. В результате падения обломков в двух районах столицы получили повреждения жилые дома - частный и девятиэтажка. Медики оказали помощь одному пострадавшему.

Зараз ви читаєте новину «Показали страшні наслідки атаки на Київщину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі