вівторок, 26 грудня 2023 00:03

Який манікюр робити на Новий рік: найтрендовіші ідеї
32

Фото: Pinterest

З приходом грудня жінки активно починають готуватися до Нового року. Продумують святковий образ. Зокрема й манікюр.

Стилісти кажуть, що цього року в тренді будуть блискітки, насичені кольори й різноманітні малюнки.

Пропонуємо переглянути, який манікюр робити на Новий рік 2024, щоб мати розкішний вигляд.

Френч + дизайн

Френч - незамінна класика. Але на свята можна його зробити у зеленому, синьому чи червоному кольорах і прикрасити блискітками.

Автор: Pinterest
 

Градієнт

Манікюр омбре - один із трендів цього року. Обирайте кольори, які найбільше поєднуються. Доповнити такий манікюр можна написами або сніжинками.

Автор: Pinterest
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який колір лаку робить руки візуально молодшими: п'ять популярних відтінків

Металік

Це найпопулярніший відтінок 2024 року. На нігтях його можна створити за допомогою втирки. Такий манікюр має ідеальний вигляд як самостійний, так і з додатковим декором.

Автор: Pinterest
 

Золотий

Золотий відтінок завжди має "дорогий" вигляд. Попросіть нейл-майстра зробити покриття із шиммерними блискітками та різними візерунками того ж кольору.

Автор: Pinterest
 

Червоний

Наступного року червоний колір символізуватиме відвагу, велику силу та пристрасть. Доповнюйте його блискітками, стразами й новорічним декором.

Автор: Pinterest
 
Жінки фарбуються, створюють привабливі образи та роблять манікюр, щоб привернути увагу чоловіків. Представникам сильної статі важлива доглянутість рук в його обраниці. Пропонуємо дізнатися, які кольори та дизайни манікюру подобаються чоловікам.
Зараз ви читаєте новину «Який манікюр робити на Новий рік: найтрендовіші ідеї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі