четвер, 24 березня 2016 21:01

Кронпринцеса Швеції Вікторія поділилася зворушливими фото новонародженого сина

 

Кронпринцеса Швеції Вікторія поділилася на офіційній сторінці королівського палацу Швеції в Фейсбуці новою фотографією своїх дітей - принца Оскара Карла Олофа і принцеси Естель. На знімку чотирирічна Естель ніжно тримає на руках свого маленького братика - принца.

Поділитися новими фотографіями принцеса Вікторія вирішила в знак подяки шанувальникам за їх привітання і теплі побажання.

"Величезне спасибі за всі ваші привітання, побажання та поздоровлення, які ми отримали в зв'язку з днем народження принцеси Естель і появи на світло принца Оскара. Ми високо цінуємо вашу турботу і вдячні, що така велика кількість людей розділяє з нами нашу радість", - написала Вікторія.

Знімки були зроблені в замку Хага. Автором фото з Вікторією і Оскаром виступила Кейт Геборі, відомий фотограф, а кадру з Естель і Оскаром - їхній батько, принц Даніель.

 

Нагадаємо, Вікторія познайомилася з майбутнім чоловіком, вихідцем з шведської сім'ї середнього класу, в його спортивному залі в Стокгольмі 12 років тому. Даніель став особистим фітнес-інструктором Вікторії. Довгий час вони не підтверджували своїх відносин і рідко разом виходили в світ. У 2009 році з'явилися чутки про майбутнє весілля, яке незабаром перетворилися в офіційну заручини. Новий обранець спадкоємиці припав королівській сім'ї, і 19 червня 2010 року, в 34-ту річницю шлюбу Карла XVI Густава і королеви Сільвії, Даніель і Вікторія офіційно стали чоловіком і дружиною. 2 березня 2016 року Вікторія стала мамою вдруге.

 

Зараз ви читаєте новину «Кронпринцеса Швеції Вікторія поділилася зворушливими фото новонародженого сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua