четвер, 13 квітня 2023 08:45

Чмерковський із вагітною дружиною захопили мережу запальним домашнім відео

Чмерковський із вагітною дружиною захопили мережу запальним домашнім відео
Макс Чмерковський із дружиною Петою вже мають сина Шая. Фото: instagram.com/petamurgatroyd

Удруге вагітна дружина колишнього "Холостяка" та хореографа 43-річного Макса Чмерковського – 36-річна Пета Маргатройд – не припиняє радувати фанатів сімейним контентом.

На останніх місяцях вагітності жінка продовжує знімати свої запальні танці, якими ділиться в Instagram. Цього разу компанію танцівниці у кадрі склав чоловік.

"Кидайте все та ідіть трішки потанцюйте зі своєю другою половинкою", – закликав герой першого сезону "Холостяка" та суддя проєкту "Танці з зірками".

На відео Чмерковський енергійно рухався, а поруч із ним ті ж рухи повторювала вагітна Маргатройд. Вона була одягнена в обтислий комбінезон та сорочку. Наприкінці танцю Макс ніжно обійняв Пету, поклавши руки на її вже округлий животик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З нею класно – Чмерковський описав стосунки з Джей Ло

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Maksim Chmerkovskiy (@maksimc)

Чмерковський та Маргатройд – родина танцівників. Хореограф і танцівниця разом 11 років. 4 січня 2017-го у пари народився син, якого назвали Шай.

Вони залюбки влаштовують різні танці та показують їх своїм підписникам. Часом до подружжя може приєднатися їхній син.

Нещодавно пара відтворила виступ Ріанни на Супербоулі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Maksim Chmerkovskiy (@maksimc)

Хореограф Макс Чмерковський більше не хоче підтримувати зв'язки з танцівницею-зрадницею Тетяною Денисовою, яка виїхала в Росію та набула там громадянства. Танцюрист зізнався, що не готовий пробачати комусь такі вчинки й зраду.

Зараз ви читаєте новину «Чмерковський із вагітною дружиною захопили мережу запальним домашнім відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі