вівторок, 14 березня 2023 22:36

З нею класно – Чмерковський описав стосунки з Джей Ло

З нею класно – Чмерковський описав стосунки з Джей Ло
Хореограф Макс Чмерковський став відомим завдяки американським "Танцям з зірками". Фото: Getty images

Хореограф та колишній "Холостяк" Макс Чмерковський розповів про участь у "Танцях з зірками" у США.

За різні сезони він мав 17 зіркових партнерок. Серед яких була Дженніфер Лопес, розповів він каналу "Олицька".

Чмерковський сказав, що саме американські "Танці з зірками" призвели до серйозного успіху. Найбільше з партнерок йому запам'яталася солістка гурту Spice Girls Мел Бі та Меріл Девіс, з якою він виграв.

"І от з Мел Бі це був такий варіант, продюсери думали, що в нас не вийде, але в нас були класні стосунки і ми посіли друге місце в американському проєкті "Танці з зірками. Люди під час тренувань і такого шоу пізнаються по-іншому, тоді швидко розумієш, з ким хочеться спілкуватися, а з ким – не хочеться працювати", – сказав він.

З Джей Ло у хореографа були хороші професійні стосунки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина "Холостяка" засвітила на фото округлий животик: "Шок для всіх нас"

"З нею класно, вона чудовий виконавець, дуже щира і професійна особистість. Я до неї маю багато поваги, вона багато досягла. Крім того, вона виявилася класною як людина. І це рідко зустрічається", – розповів Чмерковський.

В кінця свого танцю з Дженніфер Лопес танцюрист її піднімав.

"Коли мені сказали, що я маю це зробити, я трохи розгубився. Адже це було в прямому ефірі, тому було лячно випадково кинути Джей Ло. Але все вийшло, ну це явно був адреналін і трохи професіоналізму", – сказав він.

Хореограф наголосив, що не фліртував з партнерками по танцю.

"Люди по іншому сприймають реальність того, що відбувається, але для мене ці торкання до плеча чи біля сідниць нічого не означають, це просто професійний підхід", – пояснив він.

Хореограф Макс Чмерковський більше не хоче підтримувати зв'язки з танцівницею-зрадницею Тетяною Денисовою, яка виїхала в Росію та набула там громадянства.

Танцюрист зізнався, що не готовий пробачати комусь такі вчинки й зраду.

Зараз ви читаєте новину «З нею класно – Чмерковський описав стосунки з Джей Ло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі