понеділок, 28 березня 2016 12:36

Ігри, які змусять малюка відволіктися від планшета

Ігри, які змусять малюка відволіктися від планшета

Настільна гра для дитини може служити хорошим відволікаючим маневром від перегляду телевізора або ігор на планшеті. Таке проведення часу може прекрасно розважити всіх членів сім'ї, а дитині це допоможе розвинути мислення, дрібну моторику, мову, пам'ять, посидючість, уяву і спритність.

Зараз існує величезний вибір настільних ігор, і ви зможете віддати перевагу тій грі, яка найбільше сподобається дитині. 4mama пропонує розглянути кілька відмінних ігор, які можуть припасти до душі вашій сім'ї.

1.Доббль. Це легка гра, яка розвиває уважність. Вона складається з 55 карток з картинками, де дитина повинна знайти однакові предмети. Хто виявиться найуважнішим і найшвидким, той повинен забрати картку собі. Гра триває до тих пір, поки не закінчаться всі карти в колоді. Правила дуже легкі для розуміння, місце для гри необхідно невелике. У грі може брати максимум 8 чоловік. Це буде відмінним заняттям, якщо до вас завітали гості з маленькими дітьми.

2. Зоолоретто. У цій грі діти побудують справжній зоопарк. Тут необхідно вибирати і доставляти тварин, придумати, як організувати для них вольєри, залучити якомога більше відвідувачів в зоопарк. Все це треба зробити краще, ніж конкуренти по грі. Правила гри дуже прості для запам'ятовування, особливо сподобається тим дітям, які із задоволенням грають в звіряток. У грі може брати від 2-х до 5-ти учасників, а час тривалості гри близько години. Також є схожа гра "Акваретто", де діти будуть організовувати життя дельфінів, білих ведмедів, пінгвінів та інших водоплавних.

3.Каркассон. Ця гра вважається однією з найпопулярніших в світі. Учасники повинні вибудовувати середньовічні замки, монастирі і дороги, за допомогою квадратних жетончиків. Також кожному будуть вручені дерев'яні поселенці, яких діти повинні заселити в побудові маєтку. Що цікаво, по цій грі проводять навіть чемпіонати світу. У Каркассон грають від 2 до 5 учасників протягом 30 або 40 хвилин. Батьки також можуть разом з дітьми погуляти по закутках Каркассона, і подивитися на замки їх очима.

Зараз ви читаєте новину «Ігри, які змусять малюка відволіктися від планшета». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі