пʼятниця, 08 квітня 2016 19:00

Як відомі мами стежать за зовнішністю своїх доньок: огляд
9

 

Мами, які дозволяють дитині користуватися косметикою, фарбувати нігті або одягатися "занадто зухвало", не завжди знаходять розуміння в оточуючих. А ось західні зірки часто набагато простіше відносяться до експериментів своїх діточок.

Епатажні знаменитості легко погоджуються на прохання дочок про підбори або синє волосся. А іноді і самі з малих років вчать дітей фарбуватися, одягатися і доглядати за волоссям.

Норт Уест, дочка Кім Кардашьян і Каньє Уеста

Маленьку Норт сама мама нерідко називає надмірно примхливою. А про те, як дівчинка любить все повторювати за знаменитою світською левицею, добре відомо підписникам Кім в Instagram - матуся регулярно показує Норт, яка і одягатися намагається під стиль мами, і косметику пробує, і по магазинах ходить.

 

Останній каприз Норт здивував багатьох шанувальників сімейки Кардашьян - дівчинка захотіла наростити волосся.

 

Тепер вона красується на свіжих фото з двома шикарними косами - фірмовою зачіскою мами Кім. Обновку Норт знаменитість продемонструвала шанувальникам.

Харпер Бекхем, дочка Вікторії і Девіда Бекхема

4-річна Харпер вже названа іконою стилю. В останньому соцопитуванні, проведеному серед батьків Великобританії, більшість респондентів зізналися, що орієнтуються в стилі одягу та дитячої моді саме на Харпер Бекхем - так знаменитій дівчинці вдалося відтіснити в рейтингу з першого місця навіть дітей королівської пари.

 

Відповідність такому високому званню вимагає від 4-річної красуні чималих зусиль. Мама Вікторія вже дозволяє їй допомагати в створенні нової колекції одягу. Крім того, тато Девід заборонив Харпер стригти волосся - а воно у дитини вже доросло до попереку.

 

Днями журналісти застукали Харпер і Вікторію в салоні краси - шанувальникам показали, як дівчинці роблять манікюр і педикюр. Причому нігтями крихітки займається не хто-небудь, а стиліст Том Бейчік, який працює виключно з ручками знаменитостей.

Роуз, дочка Скарлетт Йоханссон

Однорічну Роуз її знаменита мама намагається не показувати публіці занадто часто, проте цікаві папарацці все одно намагаються підловити момент. Приміром, нещодавно Скарлетт з дочкою зняли в аеропорту.

 

Фото могло б бути досить буденним, якби не одна деталь - на знімках чітко видно, що Йоханссон вже проколола своїй однорічній дочці вушка.

Кармен, дочка Хіларі і Алека Болдуіна

2-річна Кармен давно не приховує свого обличчя перед камерами - знамениті батьки вирішили змалечку привчати дівчинку до світу моди. Проколоті вуха, обідки з бантами і квітами, нарядні сукні - все це вже в перший рік життя стало візитною карткою крихітки.

 

А поступливий і спокійний характер дівчинки дозволяють Хіларі і Аліку брати дочку з собою на модні покази – вона з цікавістю розглядає дефілюючих по подіуму моделей.

Правда, іноді в своєму бажанні бути схожою на них Кармен ще перегинає палицю. Але мама ставиться до цього з гумором.

 
Зараз ви читаєте новину «Як відомі мами стежать за зовнішністю своїх доньок: огляд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі