вівторок, 19 квітня 2016 16:10

9 відомих мам, які перемогли безпліддя
9

Безпліддя - дуже серйозна проблема, яка не обійшла стороною й світових зірок. Мерайя Кері та Ніколь Кідман довгі роки боролися з безпліддям, щоб відчути повною мірою радість материнства.

Жінкам, які страждають безпліддям, доводиться багато долати на шляху до своєї мрії - мати дітей, і тому поява на світ власної дитини, стає для них справжнім дивом. Про це пише uaua.info.

Брук Шилдс

 

Американська актриса і модель Брук Шилдс після народження першої дитини в 2003 році впала в післяпологову депресію і навіть думала про самогубство. Але повернутися до нормального життя їй допомогла мрія народити другу дитину. Однак спроби зірки, вік якої вже наближався до 40 років, були безуспішними. Разом з чоловіком, сценаристом Крісом Хенчі, вони пережили сім невдалих ЕКЗ, а в 2006 році актриса завагітніла природним шляхом і народила дочку Грієр Хеммонд.

"Жінкам необхідно усвідомлювати, що при вагітності вони можуть зіткнутися з серйозними проблемами. Але варто розуміти, що впоратися з ними можна", - говорить Брук про безпліддя.

Діти: дочка Роуен, 12 років і Грієр, 9 років

Селін Діон

 

Після низки невдалих спроб зачаття, канадська співачка і її чоловік Рене Анджелілем вдалися до штучного запліднення ЕКЗ. Діон завагітніла, коли їй було 41, завдяки яйцеклітинам, які були заморожені вісім років тому.

Діти: син Рене-Чарльз, 14 років і близнюки Едді і Нельсон, 5 років

Кортні Кокс

 

Кокс і її екс-чоловік Девід Аркетт пішли на багато чого, щоб мати спільну дитину, у тому числі кількох сеансів ЕКЗ. Зірка серіалу "Друзі" в одному з інтерв'ю зізналася, що вагітність була її найбільшою проблемою життя.

Діти: дочка Коко, 10 років

Елізабет Бенкс

 

Зірка фільмів "Людина-павук", "Муві-43" і "Чого чекати, коли чекаєш дитину" актриса Елізабет Бенкс шість років намагалася подолати проблему безпліддя, але після безуспішних спроб завагітніти вирішила вдатися до послуг сурогатної матері.

"Я перепробувала всілякі курси лікування - і нічого не допомагало, - розповідала актриса. - У мене виявили проблеми з маткою. Ембріон просто не міг прижитися".

Діти: син Фелікс, 3 роки і Макс, 2 роки.

Джеймі Кінг

 

Актриса Джеймі Кінг перенесла п'ять курсів ЕКЗ і двадцять шість курсів штучного запліднення, більшість яких були невдалими. Кінг чотири з гаком роки намагалася зачати дитину. Довгоочікувана вагітність на початку 2013 року виявилася важкою, а пологи були передчасними через та тривали 26 годин. 19 лютого 2015 року стало відомо, що пара чекає появу своєї другої дитини.

Діти: син Джеймс Найт, 1,5 року

Марсія Кросс

 

Актриса Марсія Кросс, яка прославилася ролями в серіалах "Район Мелроуз" і "Відчайдушні домогосподарки", зізнається, що почала думати про дітей перш ніж їй виповнилося 30. Але це було несерйозно, поки вона не вийшла заміж за Тома Махоні. На той момент їй було майже 45 років, тому зірці довелося використати ЕКЗ для лікування безпліддя.

Для цього пара відмінила медовий місяць. Їй вдалося завагітніти.

Діти: близнюки Саванна Махоні і Іден Махоні, 7 років

Мерайя Кері

 

Після одруження чоловік співачки Нік Кеннон в 2008 році в інтерв'ю зізнався, що Мерайя страждає від загрози викидня. Після довгих спроб завагітніти зірка зважилася на ЕКО. Процедура пройшла успішно - Мерайя Кері стала мамою.

"Сама вагітність проходила досить важко. У мене був гестаційний діабет, прееклампсія. Зі мною відбувалися такі речі, про які краще б ви не знали", - розповіла артистка в недавньому інтерв'ю.

Діти: двійнята - син Морокан Худоба Кеннон і дочка Монро Кеннон, 3 роки

Ніколь Кідман

 

Під час її першого шлюбу з суперзіркою Томом Крузом, австралійська красуня в віці 23 років втратила дитину. Після цього пара зважилася на те, щоб взяти в свою сім'ю прийомних дітей. Перша дитина Кідман від другого чоловіка Кіта Урбана народилася природним шляхом. Після невдалих спроб завести другу спільну дитину, Кідман вирішувалася на послуги сурогатної матері.

Діти: Ізабелла Джейн Круз, Коннор Ентоні Круз, Фейт Маргарет Кідман-Урбан, Сандей Роуз Кідман-Урбан.

Сара Джессіка Паркер

 

У той час як у Паркер та її чоловіка Метью Бродеріка вже був син Джеймс Вілкі, актриса зізналася, що зіткнулася з розчаруванням в спробі мати більше дітей. Коли справа дійшла до вибору, зірка серіалу "Секс у великому місті" скористалася послугами сурогатної матері.

Діти: доньки Меріон і Табіт, 6 років, син Джеймс Вілкі, 13 років.

Нагадаємо, актор і ведучий Джиммі Феллон через неможливість зачати дитину вдався до допомоги сурогатної матері.

"Ми намагалися розширити нашу сім'ю протягом ряду років, і ми насправді досліджували різні способи цього. Сурогатне материнство було з тих речей, які ми обговорювали з усією серйозністю". Тепер у актора є доньки Вінні Роуз, майже 2 роки і Френсіс Коул, 4 місяці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як відомі мами стежать за зовнішністю своїх доньок: огляд

Зараз ви читаєте новину «9 відомих мам, які перемогли безпліддя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі