четвер, 13 травня 2010 16:42

Закарпаття встановило рекорд із народжуваності за часів незалежності

 

Субота, 8 травня, 16.46


Заходячи на посадку біля Лівадії на території санаторію "Чорномор'я" під Ялтою падає гелікоптер UR-IVAN. Із його борту знімали чемпіонат світу з водно-моторного спорту "Ялта. Гран-прі Моря-2010". 35-річний пілот гине одразу, 36-річного оператора з травмами голови і багатьма переломами везуть до лікарні. 27-річна пасажирка, знайома оператора, отримала численні синці по тілу, від удару в неї розірвало шкіру на скроні.


А в цей час:

Запорізькі комунальники закінчують викладати орден Великої Вітчизняної війни з живих квітів на алеї Бойової Слави. Наступного дня вони мають розквітнути.

- Орден із квітів робимо вперше. Дизайнери підібрали їх палітру так, щоб квіти повністю відповідали кольорам ордена. Усе робили вручну. Орден має 5 метрів у діаметрі, - каже Тетяна Крутик із "Зеленбуду".


Колишній прем'єр Юлія Тимошенко на прес-конференції в Івано-Франківську пропонує збирати підписи за початок процедури імпічменту президента Віктора Януковича.


У Вінниці в Замостянському райвідділі міліції 15-річний Олексій Козак дає свідчення. За чотири дні він обікрав сім автомобілів. Приїхав із райцентру Томашпіль - посварився з матір'ю і втік із дому. Родичів у Вінниці не має. Панелі від автомагнітол крав уночі. Продавав по 20 грн на базарі.

 




Коротко

Спорудження пам'ятника гетьману Іванові Мазепі в столиці відкладається через відсутність фінансування.


Закарпаття встановило рекорд із народжуваності за часів незалежності. Протягом січня-березня 2010 року кількість народжених перевищила кількість померлих на 12%.

 


 

Цифра

5 років наймолодшому затриманому міліцією крадієві. Разом зі старшим на два роки товаришем вони вночі поцупили з літньої кухні жителя Тячівського району Закарпаття радіоприймач, автомагнітолу, три упаковки клейкої стрічки та степлер. У міліції з'ясовують, де тієї ночі були їхні батьки.

 


 

Анекдоти

Виступає президент Віктор Янукович:

- Опозиція до влади в нас повинна бути. І місце, де вона має бути, ви знаєте самі.


- Кажуть, що парад на День Незалежності буде крутіший, як на День Перемоги.

- Чому?

- Та востаннє Хрещатиком провезуть 90 кілограмів збагаченого урану.


- Віктор Федорович, журналісти телеканалу "1+1" скаржаться на цензуру.

- А навіщо культурній країні нецензурні новини?

Зараз ви читаєте новину «Закарпаття встановило рекорд із народжуваності за часів незалежності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі