четверг, 13 мая 2010 16:42

Закарпаття встановило рекорд із народжуваності за часів незалежності

 

Субота, 8 травня, 16.46


Заходячи на посадку біля Лівадії на території санаторію "Чорномор'я" під Ялтою падає гелікоптер UR-IVAN. Із його борту знімали чемпіонат світу з водно-моторного спорту "Ялта. Гран-прі Моря-2010". 35-річний пілот гине одразу, 36-річного оператора з травмами голови і багатьма переломами везуть до лікарні. 27-річна пасажирка, знайома оператора, отримала численні синці по тілу, від удару в неї розірвало шкіру на скроні.


А в цей час:

Запорізькі комунальники закінчують викладати орден Великої Вітчизняної війни з живих квітів на алеї Бойової Слави. Наступного дня вони мають розквітнути.

- Орден із квітів робимо вперше. Дизайнери підібрали їх палітру так, щоб квіти повністю відповідали кольорам ордена. Усе робили вручну. Орден має 5 метрів у діаметрі, - каже Тетяна Крутик із "Зеленбуду".


Колишній прем'єр Юлія Тимошенко на прес-конференції в Івано-Франківську пропонує збирати підписи за початок процедури імпічменту президента Віктора Януковича.


У Вінниці в Замостянському райвідділі міліції 15-річний Олексій Козак дає свідчення. За чотири дні він обікрав сім автомобілів. Приїхав із райцентру Томашпіль - посварився з матір'ю і втік із дому. Родичів у Вінниці не має. Панелі від автомагнітол крав уночі. Продавав по 20 грн на базарі.


Коротко

Спорудження пам'ятника гетьману Іванові Мазепі в столиці відкладається через відсутність фінансування.


Закарпаття встановило рекорд із народжуваності за часів незалежності. Протягом січня-березня 2010 року кількість народжених перевищила кількість померлих на 12%.


Цифра

5 років наймолодшому затриманому міліцією крадієві. Разом зі старшим на два роки товаришем вони вночі поцупили з літньої кухні жителя Тячівського району Закарпаття радіоприймач, автомагнітолу, три упаковки клейкої стрічки та степлер. У міліції з'ясовують, де тієї ночі були їхні батьки.


Анекдоти

Виступає президент Віктор Янукович:

- Опозиція до влади в нас повинна бути. І місце, де вона має бути, ви знаєте самі.


- Кажуть, що парад на День Незалежності буде крутіший, як на День Перемоги.

- Чому?

- Та востаннє Хрещатиком провезуть 90 кілограмів збагаченого урану.


- Віктор Федорович, журналісти телеканалу "1+1" скаржаться на цензуру.

- А навіщо культурній країні нецензурні новини?

Сейчас вы читаете новость «Закарпаття встановило рекорд із народжуваності за часів незалежності». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі