неділя, 19 травня 2024 16:12

Смартфони на Android 15 будуть працювати довше

Смартфони на Android 15 будуть працювати довше
На Android 15 покращать режим очікування. Фото: techspot.com

Після оновлення до Android 15 смартфон зможе довше працювати в режимі очікування.

Це удосконалення відзначили на івенті Google I/O 2024, там корпорація представила другу бета-версію Android 15, передає Huaweicentral.

Інженери Google переробили принцип обробки фонових завдань системи. Завдяки цьому тривалість роботи без підзарядки може зрости до 3 год.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: iPhone чи Samsung: назвали лідерів ринку смартфонів

У два рази вдалося збільшити швидкість переходу смартфонів у режим очікування, у порівнянні з Android 14. Цей режим увімкнеться, коли гаджет буде нерухомим деякий час і дисплей згасне. У режимі очікування додаткам обмежується доступ до мережі та ресурсоємних служб.

Автономність підвищиться у всіх смартфонів, які отримають апдейт до Android 15. Також це стосується пристроїв на операційній системі для мобільних пристроїв Wear OS 6, яка повинна вийти в наступному році.

На сайті компанії Logitech, партнерів Apple, у розділі сумісних з її стилусом Crayon пристроїв знайшли інформацію щодо двох гаджетів Apple, які ще не аносували.

Прем'єра очікується лише на жовтневій презентації. Ідеться про 12,9-дюймовий iPad Pro шостого покоління та 11-дюймовий iPad Pro четвертого покоління.

Зараз ви читаєте новину «Смартфони на Android 15 будуть працювати довше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі