вівторок, 16 березня 2021 11:57

Школи можуть знову піти на дистанційне навчання

Школи можуть знову піти на дистанційне навчання
Школи можуть знову піти на дистанційне навчання фото: education.ua

Враховуючи зростання показників захворюваності на Covid-19, Міністерство освіти і науки та Міністерство охорони здоров'я рекомендують запровадити додаткові карантинні обмеження для регіонів з жовтим і помаранчевим рівнями епідемічної небезпеки.

Зокрема, пропонують перевести на дистанційне навчання учнів 5-11 класів закладів загальної середньої освіти, професійно-технічної освіти, а також фахової передвищої та вищої освіти, інформує пресслужба Міністерства освіти і науки України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місцева влада сама може посилювати карантин - Степанов

Зараз для закладів освіти діють карантинні обмеження, які визначені постановою Кабінету міністрів. Так, заборонено відвідувати заклади освіти, якщо на самоізоляції через контакт із пацієнтом з підтвердженим Covid-19 перебувають більш як 50% співробітників і здобувачів освіти. Заборонено також проводити в закладах освіти масові заходи за участю здобувачів освіти з більш як однієї групи та за присутності глядачів.

В регіонах, де встановили червоний рівень епідемічної небезпеки, заборонено відвідувати заклади освіти незалежно від форми власності, крім закладів дошкільної освіти, спеціальних закладів освіти та 1-4 класів закладів загальної середньої освіти.

У низці областей України учнів переводять на дистанційне навчання через збільшення випадків захворювань на коронавірус. Також планують для всіх школярів оголосити канікули з 22 по 26 березня.

Зараз ви читаєте новину «Школи можуть знову піти на дистанційне навчання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі