вівторок, 07 листопада 2023 00:47

Розповіли, які характеристики будуть у бюджетного iPhone SE 4

Розповіли, які характеристики будуть у бюджетного iPhone SE 4
Apple випустить новий iPhone SE 4. Фото: Apple

Apple на початку 2024 року покаже оновлений смартфон iPhone SE 4. Він буде коштувати у межах $500.

Головним апгрейдом стане відмова від 12-мегапіксельної камери на користь 48-Мп. Потенційно, це може бути найкращий камерофон за свої гроші, стверджують китайські інсайдери.

За замовчуванням 48-Мп камера робитиме знімки в роздільній здатності 24 Мп, що дозволяє захоплювати більше деталей зображення в порівнянні з 12-мегапіксельною камерою. Також вона дозволить домогтися ефекту 2Х масштабування на рівні оптичної якості шляхом обрізки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Apple збирається оновити навушники AirPods

Ще однією особливістю наступного покоління SE стане перехід від рамкового дизайну і 4,7-дюймового екрана до екранного вирізу і 6,1-дюймової панелі - в плані дизайну новинка буде схожа на iPhone 14. Крім того, працювати вона буде на чіпі Apple A16 Bionic, тобто запасу продуктивності вистачить на довго.

Точний цінник iPhone SE 4 не згадується, але з огляду на позиціювання серії SE, він майже точно буде не дорожче 500 доларів. Актуальний iPhone SE 3 на момент виходу в березні 2022 року коштував $429 за початкову версію з 64 ГБ пам'яті.

Apple збирається порадувати своїх шанувальників доступним бюджетним MacBook.

Для зниження вартості нової моделі Apple може внести зміни в її дизайн, при цьому зберігаючи металевий корпус, який є характерною рисою всіх Mac. Можливо, вони розглянуть варіант використання більш доступних матеріалів, таких як алюміній із меншою міцністю.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли, які характеристики будуть у бюджетного iPhone SE 4». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі