четвер, 26 жовтня 2023 17:23

Apple збирається оновити навушники AirPods

Apple збирається оновити навушники AirPods
AirPods отримають новий дизайн. Фото: apple.com

Компанія Apple планує наступного року повністю оновити лінійку навушників AirPods.

Оновлення дизайну розповсюдиться на базові AirPods та на AirPods Pro з активним шумозаглушенням, передає Bloomberg.

Оновлять дизайн кейсів та якість звуку. 2024 року може вийти нова версія навушників AirPods Max.

Apple збирається поступово зняти з виробництва AirPods другого і третього поколінь. Замінить їх двома моделями AirPods четвертого покоління. Ціна на них не зміниться, але нові моделі будуть більш диференційованими.

Новий дизайн буде сумішшю AirPods третього покоління і моделі Pro. Навушники отримають короткі ніжки - частину звисає з вуха користувача.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Apple презентувала новинки

Виокремлять дорожчу версію завдяки активному шумозаглушенню. Вона отримає оновлений зарядний чохол з динаміками для сповіщень Find My, як у нинішніх AirPods Pro. Вони допоможуть шукати кейс.

Четверте покоління AirPods перейде на USB-C. Компанія відмовилася від роз'єму Lightning у своїх iPhone через вимоги Європейського Союзу.

Навушники з'являться в нових кольорах, але інших змін не передбачається. Очікується, що AirPods Pro отримають новий дизайн і чип у 2025 році, і компанія працює над функціями здоров'я для цього пристрою, пов'язаними зі слухом.

Влітку Apple презентувала 15-дюймову версію MacBook Air. Ноутбук - у чотирьох кольорах.

Минулого місяця компанія представила лінійку смартфонів iPhone 15. Йдеться про базові iPhone 15 та 15 Plus, а також iPhone 15 Pro та Pro Max.

Зараз ви читаєте новину «Apple збирається оновити навушники AirPods». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі