понеділок, 05 червня 2023 23:58

Apple показала новий 15-дюймовий MacBook Air
5

Apple презентували новий Macbook Air
Фото: Apple
Apple презентували новий Macbook Air
Apple презентували новий Macbook Air
Apple презентували новий Macbook Air
Apple презентували новий Macbook Air

Apple анонсувала довгоочікувану 15-дюймову версію MacBook Air.

Вага моделі – 1,3 кг, а товщина – 11,5 мм. Пристрій стане "‎найтоншим та найкращим у світі 15-дюймовим ноутбуком", пише ITC.ua з посиланням на презентацію Apple.

Ноутбук буде доступним у 4 кольорах (Starlight Gold, Space Gray, Silver та Midnight Blue), має два порти USB-C Thunderbolt, зарядний роз'єм MagSafe та аудіовихід для навушників, обладнаний фронтальною камерою 1080p та має 6 динаміків із просторовим аудіо.

Пристрій поставлятиметься з чипом M2 – другим поколінням ARM-чипів Apple Silicon.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відеокарта: поради щодо вибору

Ціни моделі стартують від $1299, а продажі стартують наступного тижня. Apple також оновила ціни на моделі, анонсовані на конференції торік: 13-дюймовий MacBook Air з M2 відтепер коштує від $1099, а базовий M1 Air – від $999.

"Новий Air буде у 12 разів швидшим за попередні моделі з процесорами Intel та забезпечить до 18 годин автономної роботи", – розповіли в презентації.

В компанії обіцяють й удвічі більшу продуктивність, яскравість та час автономної роботи в порівнянні з конкурентними 15-дюймовими ноутбуками з Windows (моделі не уточнювали).

Нерідко власники ноутбуків скаржаться на швидке розрядження батареї гаджета, купленого зовсім недавно.

У деяких випадках акумулятор перестає функціонувати вже через рік, і робота можлива лише від мережі. Причиною таких проблем часто стає неправильне поводження користувачів із технікою. Gazeta.ua розібралася, які помилки суттєво скорочують "життя" батареї ноутбука.

Зараз ви читаєте новину «Apple показала новий 15-дюймовий MacBook Air». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі