середа, 28 жовтня 2020 10:31

Міносвіти нагородило дипломами студентів з вузів COOP Україна

Міносвіти нагородило дипломами студентів з вузів COOP Україна
Міністерство освіти і науки України нагородило дипломами студентів з вишів COOP Україна (Укркоопспілка). З яких навчальних закладів перемогли учні у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт 2019/2020 років. Фото: StudentPol

Міністерство освіти і науки України нагородило грамотами студентів, що перемогли у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт 2019/2020 років.

Як повідомляє прес-служба COOP Україна, до числа переможців конкурсу увійшли 12 студентів вишів із системи COOP Україна (Укркоопспілка).

"Згідно з результатами конкурсу студентських наукових робіт 2019/2020 років, які були затверджені наказом Міносвіти від 05.10.2020 № 1220, дванадцять студентів із вишів, які входять до системи СООР Україна, отримали дипломи I, II та III ступенів", - йдеться у повідомленні. Зокрема, дипломи отримали один студент Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту, четверо студентів Полтавського університету економіки і торгівлі та семеро студентів Львівського торгово-економічного університету.

Як повідомляється, дипломи III ступеня отримали троє студентів, які навчаються за спеціальностями "Товарознавство", "Технології захисту навколишнього середовища" та "Готельно-ресторанна справа". П'ятеро студентів нагородили дипломами II ступеня, вони навчаються за спеціальностями "Управління персоналом і економіка праці", "Облік та оподаткування", "Управління в сфері економічної конкуренції", "Економіка й управління в сфері торгівлі", "Товарознавство". Найвищі відзнаки у вигляді дипломів I ступеня отримали двоє студентів, що навчаються за спеціальностями "Підприємництво" та "Актуальні питання співробітництва з Європейським союзом".

Міністерство освіти і науки України щорічно проводить Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт за галузями знань і спеціальностей, щоб підтримати обдаровану студентську молодь, створити умови для її творчого зростання, активізувати науково-дослідну роботу студентів у закладах вищої освіти.

Станом на сьогодні до освітньої системи COOP Україна входять 24 кооперативні установи вищої освіти, з них 20 коледжів, 2 інститути та 2 університети (Львівський торгово-економічний університет і Полтавський університет економіки та торгівлі). Також при Полтавському університеті економіки та торгівлі з 2018 року діє університет третього віку, який надає можливість людям старшого віку здобути нову освіту і де станом на зараз навчається більше 800 осіб старших за 55 років.

Зараз ви читаєте новину «Міносвіти нагородило дипломами студентів з вузів COOP Україна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі