вівторок, 10 липня 2018 11:21

Коридор затемнень: як його пережити

Коридор затемнень: як його пережити
Протягом липня та серпня на землян чекає коридор затемнень. Фото: 112

Протягом липня та серпня на землян чекає коридор затемнень. Тому варто прислухатися до езотеричних порад, щоб ефективніше пережити цей період.

Цьогоріч відбудеться п'ять затемнень, два з яких вже відбулися у лютому. А ось ще на три слід очікувати у липні та серпні. Йдеться про часткове сонячне затемнення 13 липня. Українці його не побачать. В Україні спостерігатимуть повне місячне затемнення 27 липня. Ще одне сонячне, часткове, проходитиме 11 серпня. Бачитимуть його на півночі Європи та Азії, передає "ТСН".

Зазвичай вплив таких потужних явищ відчувається за три дні до і після. У цей період варто бути обережними людям із хворобами серцево-судинної системи, з вегето-судинною дистонією, гіпертонікам та особливо тим, чиє самопочуття залежить від змін погоди. У дні затемнень навіть здорова людина може відчувати слабкість та головний біль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марс підійде до Землі найближче за останні 15 років

Чого чекати від коридору затемнень 2018 року:

1. У вашому житті стане більше конкретики, дещо може стати простішим. Розлучитися із "рожевими окулярами" і ніжними поглядами на світ доведеться після 13 липня.

2. У справах і роботі краще керуватися принципом "капля камінь точить не силою, а частотою падіння". Справ у вас буде багато, але спробуйте їх довести до ладу і методично виконувати.

3. У любовній сфері емоції переливатимуть за край - у одних вибухне раптова пристрасть, а у інших прорветься прихований конфлікт.

4. З грошима все буде добре, але у випадку, коли ви чітко розумієте, що робите.

5. Здоров'ю загрожують лише наслідки затемнень, серйозних проблем не буде.

6. Коридор затемнень сприятиме творчості, навчанню, аналізу і пізнанню. Найбільша жага щось створювати виникне у тих, хто творить руками - кулінарів, архітекторів, скульпторів, ювелірів і художників.

7. Щоб не відбувалося у житті, не варто пручатися майбутньому. Тому розслабтеся і спробуйте отримати задоволення від того, що відбувається.

Настає коридор затемнень. Він почнеться 13 липня і закінчиться 11 серпня. 13 липня відбудеться сонячне затемнення у сузір'ї Рака. 27 липня - найдовше у цьому столітті затемнення Місяця. 11 серпня – сонячне затемнення у Леві. Складний період триватиме місяць

Зараз ви читаєте новину «Коридор затемнень: як його пережити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі