четвер, 22 червня 2023 17:51

iPhone 15: за два місяці до презентації

Увесь світ із нетерпінням чекає на закінчення літа, бо на початку вересня в Купертіно відбувається головна презентація року. Цього року на ній покажуть новий "яблучний" смартфон, який обіцяє здивувати користувачів. Давайте розберемося, в чому особливості Айфон 15 і чому варто купити смартфон Apple останньої моделі.

Автор: Facebook
  Рамки iPhone 15 будуть заокругленими та ультратонкими (меншими, ніж зараз)
Рамки iPhone 15 будуть заокругленими та ультратонкими (меншими, ніж зараз)

Які оновлення чекають на користувачів

Поки що оприлюднили дуже мало інформації, але вже зрозуміло, що оновлень буде багато. Знову трохи зміниться дизайн – рамки будуть заокругленими та ультратонкими (меншими, ніж зараз). При цьому трохи зміниться форма врізки Dynamic Island, і вона буде не тільки у флагманах, а й у базових моделях. Ймовірно, у лінійці з'являться нові кольори корпусу.

Стандартна модель та її версія зі збільшеним дисплеєм (Айфон 15 Плюс) отримають процесор А16 Bionic, знайомий користувачам за флагманськими моделями 14-го покоління. А флагмани 15-ї лінійки зі свого боку отримають новий А17. Характеристики його потужності та продуктивності поки що не оприлюднили, але звісно вони значно зростуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗМІ назвали проблеми MacBook за $1299

Основні камери отримають роздільну здатність у 48 Мп у всій лінійці. Експерти очікують появу нових режимів фото та запису відео, хоча подробиць у медіа поки що немає. Також очікується, що флагман Айфон 15 Про Макс отримає новий перископний модуль з 5 або 6-кратним збільшенням.

Заряджатися смартфон буде через бездротову магнітно-індукційну систему MagSafe, але на вимогу європейського ринку гаджет оснастять портом USB-C.

Що стосується кардинальних змін – нових опцій або технологій – про них поки що не повідомляли. Але це зовсім не означає, що їх не буде. Найімовірніше, виробник притримує анонс сюрпризів безпосередньо до презентації.

Чи варто оновлюватися, якщо у вас Айфон 14

Чи є резон купити iPhone 15 власникам останньої на даний момент лінійки? Це залежить від вимог, які ви ставите до телефону, і завдань, які він виконуватиме. Якщо вам важлива максимальна потужність і продуктивність, ширші можливості камер, програмного забезпечення та зв'язку – однозначно варто. Він точно зможе здивувати найвибагливішого користувача. Вартість залишатиметься на колишньому рівні – на базову модель ціна стартує від $799, на флагманські – від $1100-1200.

Щойно відбудеться старт офіційних продажів, ви зможете замовити смартфон. Першим в Україні її отримує мережа магазинів Apple у Києві My Cloud Store. Цей магазин пропонує демократичні ціни, вигідні умови розстрочки, швидку доставку по всій Україні.

Apple анонсувала довгоочікувану 15-дюймову версію MacBook Air.

Вага моделі – 1,3 кг, а товщина – 11,5 мм. Пристрій стане "‎найтоншим та найкращим у світі 15-дюймовим ноутбуком".

Ноутбук буде доступним у 4 кольорах (Starlight Gold, Space Gray, Silver та Midnight Blue), має два порти USB-C Thunderbolt, зарядний роз'єм MagSafe та аудіовихід для навушників, обладнаний фронтальною камерою 1080p та має 6 динаміків із просторовим аудіо.

Зараз ви читаєте новину «iPhone 15: за два місяці до презентації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі