четвер, 15 червня 2023 20:26

ЗМІ назвали проблеми MacBook за $1299

ЗМІ назвали проблеми MacBook за $1299
MacBook Air 15" швидко нагрівається. Фото: Tom's Guide

Apple запустила продажі нового MacBook Air з дисплеєм 15 дюймів.

Він схожий на 13-дюймову модель, але зі збільшеним дисплеєм і акумулятором. Ноутбук позиціонують як найтонший серед усіх 15-дюймових моделей. Товщина корпусу складає всього 11,5 мм. Важить він менш ніж 1,5 кг, пише The Verge.

До MacBook Air 15" була претензія через нагрів. У гаджеті відсутня активна система охолодження, він швидко нагрівається. Для професійного використання краще доплатити й узяти MacBook Pro.

Але загалом оглядачі задоволені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Apple показала новий 15-дюймовий MacBook Air

"15-дюймовий MacBook Air являє собою своєрідний експеримент, покликаний привнести нові ідеї у вже знайому продукцію", – пише PC Mag.

Автономність у MacBook Air 15" приблизно така ж, як і в інших ноутбуків Apple. Залежно від використання, він працює трохи довше, ніж 13-дюймовий Air (18 год), але відстає від 16-дюймового MacBook Pro.

Ціна на 15-дюймовий MacBook Air починається від $1299 (близько 47 тис. грн). Це на $200 дорожче 13-дюймової версії.

Нерідко власники ноутбуків скаржаться на швидке розрядження батареї гаджета, купленого зовсім недавно.

У деяких випадках акумулятор перестає функціонувати вже через рік, і робота можлива лише від мережі. Причиною таких проблем часто стає неправильне поводження користувачів із технікою. Gazeta.ua розібралася, які помилки суттєво скорочують "життя" батареї ноутбука.

Зараз ви читаєте новину «ЗМІ назвали проблеми MacBook за $1299». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі