неділя, 15 жовтня 2023 17:29

Apple незабаром представить нові планшети iPad

Apple незабаром представить нові планшети iPad
Apple презентує нові планшети вже наступного тижня. Фото: superchargednews

Apple не відмовляється від планів випустити нові та доступні версії своїх планшетів.

Причому статися анонс може вже в найближчі кілька днів. Про це повідомляє портал Supercharged з посиланням на надійного джерела в компанії.

Видання уточнює, що Apple оголосить про оновлення лінійки продуктів iPad у вівторок, 17 жовтня. Оновлення торкнуться iPad mini, iPad Air і iPad початкового рівня. Єдиним значущим поліпшенням стануть нові чіпи та підтримка мереж Wi-Fi 6.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Apple офіційно показала iPhone 15: характеристики, фото і відео

Разом з тим, в публікації Supercharged згадується, що компанія має намір усунути проблему з "желеподібним екраном" у iPad mini, через яку користувачі критикували модель 2021 року. Інші подробиці не розкриваються.

В останній раз Apple випускала нові планшети у жовтні 2022 року - це був базовий iPad, який отримав сучасний дизайн, і шосте покоління планшетів iPad Pro на процесорі М2.

Як і передбачалося, повноцінної онлайн-презентації Apple проводити не буде, а всі новинки будуть представлені у форматі пресрелізу на сайті.

В iPhone 16 Pro, які вийдуть через рік, буде відразу шість камер в основному модулі.

Передбачається, що три нових датчики, які додадуться до вже присутніх трьох в основному модулі, можуть бути призначені для знімання контенту під амбітну гарнітуру Apple Vision Pro, яка вийде на початку 2024 року, повідомляють інсайдери, які знаються на технііці Apple.

Зараз ви читаєте новину «Apple незабаром представить нові планшети iPad». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі