вівторок, 27 серпня 2024 16:48

Apple назвала дату великої презентації: покажуть iPhone 16 і не тільки

Apple назвала дату великої презентації: покажуть iPhone 16 і не тільки
Компанія Apple офіційно оголосила дату і час великої вересневої події. Фото: скріншот

Компанія Apple офіційно оголосила дату і час великої вересневої події, на якій, як очікується, презентує лінійку iPhone 16 та, ймовірно, оновлені навушники AirPods й смартгодинники Apple Watch.

Презентація розпочнеться 9 вересня о 10:00 за тихоокеанським часом (20:00 за київським часом). Про це пише NV.

Apple проведе пряму трансляцію події на вебсайті. Компанія також транслює подію через додаток Apple TV, а також через офіційну сторінку Apple на YouTube. Apple не розкриває жодних деталей події. Слоган івенту - "Настав час сяйва".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Введення цих чотирьох символів може привести до збою вашого iPhone: не робіть цього

Зазвичай на вересневій події Apple оголошує про нове апаратне забезпечення. В цьому випадку це може бути лінійка iPhone 16 з чотирьох моделей: стандартна і велика базова модель (iPhone 16 і 16 Plus), а також стандартна і велика модель Pro (iPhone 16 Pro і 16 Pro Max).

Відомий інсайдер Марк Гурман з Bloomberg повідомляв, що Pro моделі матимуть більші дисплеї та спеціальну кнопку для фотографування.

Усі чотири iPhone будуть розроблені для Apple Intelligence, майбутнього набору генеративних функцій штучного інтелекту від Apple, який вийде з iOS 18.1. Ймовірно, це зіграє важливу роль у заході Apple, враховуючи, що дизайн логотипа Apple у запрошенні нагадує Siri від Apple Intelligence.

Гурман також каже, що цього року Apple оновить Apple Watch. Series 10 матиме тонший корпус, але більший дисплей. AirPods також отримають оновлення.

У мережі з'явилися фото всіх кольорів iPhone 16 Pro.

Попри ранні повідомлення про повернення популярного забарвлення "рожеве золото", на знімках показаний "бронзовий" iPhone 16 Pro. Він замінить "титановий синій", який вперше з'явився в iPhone 15 Pro.

Також на вибір покупцям залишаться стандартні варіанти - чорний, білий і натуральний титан.

Зараз ви читаєте новину «Apple назвала дату великої презентації: покажуть iPhone 16 і не тільки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі