пʼятниця, 20 червня 2014 16:53

Росія стягує з кримчан українські борги

Росія стягує з кримчан українські борги
фото: 112.ua

Державний ощадний банк України  застерігає позичальників від перерахування плати за кредитом російському "Фонду захисту вкладників".

Повідомив Ощадбанк у прес-релізі, інформує delo.ua.

"Банк застерігає своїх позичальників від виконання зобов'язань за кредитами Ощадбанку на користь будь-яких третіх осіб, в тому числі на користь Автономної некомерційної організації" Фонд захисту вкладників "(115114, Москва, вул. Летніковская, д.10, будова 4, ОГРН - 1147799005420) , а також підписання будь-яких документів про зміну кредитора ", йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, такі дії банк буде класифікувати як порушення чинного законодавства та умов договору, що призведе до негативних наслідків і відповідальності позичальника як сторони договору.

Разом з тим Ощадбанк не здійснюватиме поступку права вимоги за відповідними договорами без повідомлення про це позичальників, говориться в повідомленні.

Банк також повідомив про готовність розглянути питання щодо реструктуризації заборгованості кримських позичальників після звернення позичальника або його представника в будь-яку установу Ощадбанку на материковій частині України.

Як повідомлялося, окупаційні влади Криму в червні передали майно Ощадбанку на території півострова в довірче управління Автономної некомерційної організації "Фонд захисту вкладників".

За його словами, Ощадбанк документує всі протиправні дії і вимагатиме справедливої ​​компенсації у суперечці України проти Російської Федерації з питань, пов'язаних з окупацією Криму.

Як повідомлялося, Національний банк України заборонив банкам України здійснювати діяльність в Криму до завершення російської окупації.

Зараз ви читаєте новину «Росія стягує з кримчан українські борги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі