понеділок, 29 липня 2024 19:45

Зроблено в Україні: Зеленський озвучив важливу заяву для бізнесу

Зроблено в Україні: Зеленський озвучив важливу заяву для бізнесу
Державні замовлення будуть збільшувати, сказав президент Володимир Зеленський. Фото: president.gov.ua

Держава буде підтримувати українських виробників і збільшувати замовлення у них.

Про це сказав президент Володимир Зеленський у відеозверненні, повідомляє Gazeta.ua.

Президент повідомив, що у Полтавській області зустрівся із підприємцями, працівниками в межах платформи "Зроблено в Україні".

"Зокрема й оборонні виробництва. Багато ініціатив бізнесу, готовності компаній працювати заради держави та пропонувати нову продукцію. Ми будемо підтримувати все це та збільшувати державні замовлення", - заявив Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гривня зміцнилася до долара та євро

Президент сказав про підписані контракти.

"Сьогодні є підписані контракти. Вся наша українська продукція - і військова, і цивільна, - кожне робоче місце - усе це допомагає Україні вистояти", - сказав Зеленський.

"Дякую всім, хто зміцнює Україну. Дякую кожному, кожній, хто захищає українські інтереси - інтереси держави і людей. Слава Україні", - звернувся президент.

Сьогодні президент зібрав нараду у Харкові щодо безпекової та енергетичної ситуації у місті й області. Зеленський сказав, що очікує на чіткий план захисту неба Харківщини і відновлення обʼєктів енергетичної інфраструктури.

Наприкінці січня президент започаткував економічну платформу "Зроблено в Україні" для постійної комунікації та координації взаємодії державних органів з бізнесом. Після цього держава зареєструвала власний бренд "Зроблено в Україні".

Кабінет міністрів затвердив законопроєкт про кешбек на українські товари.

Зараз ви читаєте новину «Зроблено в Україні: Зеленський озвучив важливу заяву для бізнесу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі