неділя, 28 липня 2024 22:41

Найдешевше житло під Києвом коштує від $9 500 до $23 000 - фото "апартаментів"
9

Найдешевшу квартиру продають в селі Княжичі, поблизу Боярки
Фото: OLX
Квартиру в Богданівці можна купити за  500
Квартира в Броварах продається за  999
Смарт-квартира в Ірпені лише за  500
Бюджетна пропозиція в Броварах вартує  000

У передмісті Києва можна придбати власні апартаменти в середньому на 30% дешевше порівняно із столичними.

Привабливі за ціною пропозиції можна знайти на OLX Нерухомість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві злетіли ціни на житло

Зазвичай - це смарт-житло, яке потребує ремонту.

Найдешевшу повноцінну квартиру продають в селі Княжичі, поблизу Боярки. Стан хоч і придатний до життя, але потребує щонайменше косметичного ремонту. Загальна площа - 21 м². Розташована на 2 поверсі.

Ціна - $9 500.

Майже удвічі дорожче можна придбати житло в селі Богданівка, поблизу Броварів. Загальна площа - 34 м². Є автономне опалення, газ, вода та світло. У квартирі є балкон, а вікна — металопластикові. Щодо решти зручностей - тут доведеться вкласти гроші.

Ціна - $16 500.

Квартиру в Броварах загальною площею в 38 м² можна придбати за $18 999. У квартирі є все необхідне для проживання. Проте, очевидно, що "ремонт" потребує оновлення. Розташована на 1 поверсі 5-ти поверхового будинку.

В Ірпені продається бюджетна квартира площею 22,5 м². Всередині лише одна простора кімната-кухня та санвузол. Розташована на цокольному поверсі. Тут зробили мінімальний ремонт та частково присутня побутова техніка. З переваг - поруч Центральний парк.

Ціна - $19 500

Ще одна пропозиція малометражного та недорогого житла в Броварах. На площі 20 м² розмістили повноцінну кухню, що відгороджується від основної кімнати. Санвузол хоч і потребує ремонту, але облаштований усіма зручностями. Є також передпокій, куди винесли холодильник.

Ціна - $21 000

В селищі Петропавлівське Бориспільського району можна придбати повноцінну однокімнатну квартиру, площею 32 м². Загальний стан - житловий, проте ванна кімната потребує уваги майстрів. Будинок розташований у самому центрі селища.

Ціна - $21 000

Економ-варіант з готовим ремонтом можна придбати в Ірпені. Це квартира площею 22 м² готова до проживання. На такій малій площі вдалось розмістити повноцінну кухню, відпочинкову зону та ванну з бойлером. З нюансів - житло знаходиться на цокольному поверсі 5-ти поверхового будинку.

Ціна - $21 500

Ще один варіант смарт-житла, але цього разу в Гостомелі. Квартира розташована у новому житловому комплексі. Її площа складає 20 м². Зроблений ремонт, але на кухні лише дві шафки.

Ціна - $21 500

В Борисполі можна придбати 1-кімнатну квартиру, площею 28 м². Вона знаходиться на останньому поверсі 5-ти поверхового будинку. У квартирі є меблі та побутова техніка, втім кімнати потребують косметичного ремонту.

Ціна - $23 000

У Києві активізувався ринок продажу житла. Ціни на квадратні метри зростають, хоча на показники до 2022 року ще не вийшли.

Найчастіше купують вторинне житло. Інтерес до купівлі квартир у столиці зараз сягає 70-80% від "довоєнного" рівня. Але частина покупців та продавців відкладає рішення про купівлю чи продаж до стабілізації ситуації на фронті.

Зараз ви читаєте новину «Найдешевше житло під Києвом коштує від $9 500 до $23 000 - фото "апартаментів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі