пʼятниця, 12 жовтня 2012 13:22

Колесніков та Порошенко не приїхали на економічний форум у Львові

? Сьогодні о 10.20 у Львові відкрився ХІІ Міжнародний економічний форум.

На заході присутні понад 400 політиків та бізнесменів з різних країн світу. Зокрема, колишній президент Литовської Республіки Гунтис Ульманіс та заступник міністра економіки Польщі Даріуш Богдан.

Із запрошених на форум представників України не з'явилися міністр інфраструктури Борис Колесніков та міністр економічного розвитку і торгівлі Петро Порошенко.

Почесним гостем став ректор Українського католицького університету владика Борис Гудзяк.

Автор: Фото: Ігор Хомич
 

Першим на форумі виступив губернатор Львівщини Михайло Костюк.

"Цьогорічна тематика форуму присвячена таким інтелектуальним питанням розвитку Львівщини, як інвестиції та інновації у сфері енергоефективності та ресурсозбереження, розвитку агробізнесу, транскордонної співпраці. Це сфери найбільше потребують іноземних інвестицій", - зазначив він.

Костюк додав, у Львівській області реалізують програму енергозаощадження для бюджетної сфери на 2012-2015 роки.

Автор: Фото: Ігор Хомич
 

Основний акцент у виступі Костюк зробив на розвитку агропромислового сектору.

"Він потребує активізації робота місцевих і районних рад. Проблемами села є дефіцит інвестицій, інноваційних технологій, брак кадрів, недостатня державна підтримка сільського товаровиробника, високі відсотки кредитування. На жаль, ми не змогли зупинити бідність нашого села, низьку якість побутового обслуговування селян", - зауважив губернатор області.

Зараз ви читаєте новину «Колесніков та Порошенко не приїхали на економічний форум у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі