четвер, 04 жовтня 2012 13:55

Янукович хоче скоротити кількість співробітників СБУ та МВС

Янукович хоче скоротити кількість співробітників СБУ та МВС
Фото: news.liga.net

Президент України Віктор Янукович має намір ініціювати скорочення тисяч працівників спецпідрозділів Служби безпеки України та Міністерства внутрішніх справ.

Про це повідомив сьогодні в ході першого Судового форуму радник президента України - керівник головного управління з питань судоустрою Адміністрації президента Андрій Портнов, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

"Через кілька тижнів глава держави планує вийти з ініціативою скорочення деяких спеціальних підрозділів в Службі безпеки України, Міністерстві внутрішніх справ", - зазначив Портнов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Демократи об'єднуються перед "судним днем" - політолог

Можливо, буде запропоновано ліквідувати деякі підрозділи, оскільки, згідно з новим Кримінально-процесуальним кодексом, змінюється підслідність, фактично СБУ не буде розслідувати ні економічних, ні корупційних злочинів. Її повноваження значно скорочуються, в зв'язку з цим потрібно скорочувати кількість співробітників ", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович мав відреагувати на критику заходу ще два роки тому - ескперт

Портнов підкреслив, що йдеться про тисячі таких співробітників. "Реформа правоохоронної системи почнеться з скорочення кількості її співробітників", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Янукович хоче скоротити кількість співробітників СБУ та МВС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі