середа, 12 жовтня 2011 14:42

"Газпром" готовий ще місяць розмовляти з Бойком

"Газпром" готовий ще місяць розмовляти з Бойком

Перших результатів переговорів з Україною за угодами в газовій сфері не варто чекати раніше листопада.

Про це заявив голова правління ВАТ "Газпром" Олексій Міллер.

"Так, дійсно, переговори з нашими українськими колегами йдуть дуже активно і в дуже позитивному ключі. Але питань залишається ще досить багато, і вони складні. Абсолютно точно, в найближчі дні ніяких остаточних домовленостей не буде досягнуто. Думаю, що перших результатів не варто чекати раніше листопада", - сказав Міллер, відповідаючи на питання, чи слід очікувати вже найближчими днями досягнення домовленостей з Україною, враховуючи переговори, що відбулися напередодні.

У вівторок відбулася зустріч глави "Газпрому" з міністром палива та енергетики України Юрієм Бойко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойко і Міллер домовилися "суворо дотримуватися" чинних "газових" контрактів

Український міністр заявив, що компенсація, яку екс-прем'єр України Юлія Тимошенко зобов'язана виплатити за рішенням суду, буде використана для оплати поставок російського газу.

Сьогодні на засіданні Кабінету міністрів прем'єр-міністр Микола Азаров заявив, що компроміс з Російською Федерацією щодо ціни на газ буде знайдений уже найближчим часом.

"Я переконаний, в найближчі тижні ми знайдемо компроміс з Росією щодо ціни на газ і отримаємо справедливу і прийнятну ціну", - заявив він, відкриваючи засідання Кабінету міністрів.

Зараз ви читаєте новину «"Газпром" готовий ще місяць розмовляти з Бойком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі