пʼятниця, 18 січня 2013 22:30

Експерт спіймав Януковича на відсутності логіки: коли "стабільність" досягнуто - реформ не буває

Експерт спіймав Януковича на відсутності логіки: коли "стабільність" досягнуто - реформ не буває
Фото: revizor.ua

В Україні нині не проводиться жодних реформ.

Про це заявив політолог, президент Центру системного аналізу та прогнозування Ростислав Іщенко в ефірі "Ера-FM".

"Янукович - не перший президент, який незадоволений проведенням реформ. Але ніхто з державних чиновників, ні з журналістів, ні зі звичайних громадян не скаже, які реформи у країні проводяться. Реформи Петра І комусь подобалися, комусь ні, але можна було чітко сказати, що саме реформується. Те саме стосується реформ Олександра І, більшовиків. Навіть у 1991-94 роках теж було зрозуміло, що змінюється. Що саме реформує вже четвертий президент у державі - незрозуміло", - сказав Іщенко.

За його словами, саме твердження, що у в Україні "стабільність досягнуто" і водночас проходять реформи, має протиріччя.

"Тому що жодних реформ не може бути, коли все стабільно. І, навпаки, якщо проходять реформи, то не може бути стабільності. Самі по собі реформи припускають нестабільність: змінюється економічна та політична складова", - зазначив Іщенко.

У свою чергу політолог, директор Міжнародного інституту демократій Сергій Таран додав:

"Якщо президент - відповідальна людина, то він повинен називати прізвища, відповідальних за провал реформ, а не говорити, що винні якісь незрозумілі саботажники".

Зараз ви читаєте новину «Експерт спіймав Януковича на відсутності логіки: коли "стабільність" досягнуто - реформ не буває». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі